kapat
27.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Lüks araba düşkünü lolita hırsız


Otostopla bindiği lüks arabaları çalan ve 3-4 gün gezip terk eden 17 yaşındaki genç kız yakalandı
İzmir'in çeşitli semtlerinde otostop yaparak bindiği lüks otomobilleri çalan 17 yaşındaki E. G. yakalandı. Sürücülerini kandırıp araçtan indirdikten sonra çaldığı BMW, Mersedes, Alfa Romeo, Peugeot ve Passat marka lüks otomobilleri 3-4 gün gezip terk eden genç kız, eğlenmek için hırsızlık yaptığını söyledi.

Lolita hırsızın, bugüne kadar 8 otomobil çaldığı belirlendi. Otomobilleri çalınan sürücüler ise, "Mankenleri kıskandıracak kadar güzel. El kaldırdığında aracına almayacak erkek olamaz" dediler.

CEP TELEFONU YAKALATTI
E. G, geçen hafta otostop yaparak bindiği emekli Yarbay Kerim Abalı'nın (53) aracıyla saatlerce gezdikten sonra bir fırsatını bulup çaldı ve polislerle girdiği kovalama sırasında kaza yapınca otomobili bırakarak kaçtı. Genç kız, bu sırada otomobilde bulunan Abalı'nın cep telefonunu yanına aldı. E. G, telefonu daha sonra Çankaya semtinde bir gence vererek satmasını istedi. Telefonu 200 milyon lira karşılığında bir başkasına satan genç, polis tarafından gözaltına alındı.

Gencin ifadeleri doğrultusunda harekete geçen polis, E. G'yi Gaziemir'de bir eve baskın düzenleyerek yakaladı. Kokoreççilik yapan babası Ali Gayret ve emekli işçi olan annesi Şengül Gayret'in sık sık evden kaçan kızları için defalarca kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

AVI ORTA YAŞLI ERKEKLER
Suçunu itiraf eden E. G. şunları polise verdiği ifadesinde şunları söyledi: "Orta yaşlı erkeklerin kullandığı lüks araçlara biniyordum. Gezdikten sonra sandviç ya da kola istediğimi söyleyince, sürücüler almak için araçtan iniyordu. Ben de direksiyona geçerek otomobille kaçıyordum. Bazen otomatik kilit sistemine bastıktan sonra bana getirdiği sandviç ya da kolayı camı hafifçe araladıktan sonra alarak otomobil sahiplerinin gözünün önünde gaza basıp kaçıyordum."

Arif YAKICI


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır