kapat
27.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bodrum'da Porsche avı başladı


Muğla'nın Bodrum ilçesinde Porsche marka otomobiliyle hız denemesi yapan bir trafik canavarı, mobiletiyle eve gitmeye çalışan genci ağır yaralayarak kaçınca ilçede Porsche avı başlatıldı.
Önceki gün akşam Yalıkavak'taki işyerinden çıkarak eve gitmekte olan Erdoğan Oysal'a son sürat gelen lacivert bir Porsche arkadan çarptı. Oysal, mobiletinden yola fırladı. Lüks otomobilin sürücüsü ise arkasına bile bakmadan hemen olay yerinden kaçtı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Oysal, çevreden yetişenler tarafından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

KAYMAKAM: MUTLAKA BULACAĞIZ
Olay yerinde kazayı soruşturan polis, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yapılan araştırmada, önce sarı jantlı lacivert renkli Porsche'un plakasını 34 KAN 34 olarak belirledi. Trafik kayıtlarından yapılan incelemede, otomobilin Şaziye Bar'ın ortaklarından Murat Kan'a ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri, şimdi her yerde, Murat Kan'ı arıyor. Bodrum Kaymakamı Cumhur Güven Taşbaşı, "Bu işin peşini bırakmayacağız. O trafik canavarını mutlaka bulacağız" dedi.

Zeki ÖZKESKİN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır