kapat
15.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.ciceknet.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kendinize haritadan yer beğenin!


Tehlikeli araç kullandığı için polis ekiplerince durdurulan Gülgün Sazak, ceza yiyince öfkelendi: "Benim soyadım Sazak. Hepinizi sürdüreceğim. Kendize haritadan yer beğenin!"
Yirmibiryıl yıl önce bir suikaste kurban giden MHP'li Gün Sazak'ın 25 yaşındaki kızı Mahmure Gülgün Sazak, önceki gece trafik polislerine yakalandı. Ehliyetine el konan genç kız, polislere soyadının gücünü kanıtlamak istedi ama başarılı olamadı. Geç saatlerde Laila Bar'dan arkadaşı Sedef Can ile birlikte çıkan Sazak, 34 RYK 80 plakalı özel otomobiyle dolaşmaya başladı. Tehlikeli araç kullandığı için polisler tarafından durdurulmaya çalışıldı ama tüm uyarılara rağmen durmayarak kaçtı. Bir süre polislerle kovalamaca yaşayan Sazak ile arkadaşı Can, Bebek'teki bir benzin istasyonunda yakalandı. Genç kız alkol kontrolü yaptırmamakta direnince aşayiş ekibi çağırıldı. Hakkında işlem yaplacağını anlayan Gülgen Sazak öfkelenmişti. Polislere çıkıştı: "Benim soyadım Sazak, Gün Sazak'ın kızıyım, amcam milletvekili. Hepinizi buradan sürdüreceğim, kendinize haritadan yer beğenin!" Tehdit işe yaramadı. 200 promil alkollü çıkan Sazak'ın arabası bağlandı, ehliyetine 3 ay el konuldu.

"Polisleri sapık sandık!"
İki genç hanımın neden polisten kaçtıkları sorusuna verdikleri yanıt da ilgiçti: "Polisleri sapık sandığımız için durmadık. Fazla içki de içmemiştik. Bunda büyütülecek ne var!"

Ali BALCI


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır