|
|
 |
| |
|
Jülide Ateş SABAH Ailesi'ne gelin geldi
Sabah Ailesi'ne ünlü bir gelin katıldı. Türkiye güzeli Jülide Ateş editörlerimizden Emre İskeçeli ile Amerika'da dünyaevine girdi
SABAH Ailesi'ne güzel ve ünlü bir gelin katıldı. TGRT Ana Haber spikeri Jülide Ateş ile gazetemizin editörlerinden Emre İskeçeli, önceki gün New York'ta evlendi.
İskeçeli ve Ateş'in, 1992 yılında eğitim gördükleri Boğaziçi Üniversitesi'nde başlayan arkadaşlıkları, 1998 yılının başından bu yana adım adım evliliğe doğru ilerledi. New York Konsolosu Sedat Önal'ın kıydığı nikah töreniyle yeni bir başlangıç yapan çift, gözlerden uzak yaşadıkları ilişkilerini yine gözlerden uzak bir şekilde mutlu sona ulaştırdılar. Gözlerden uzak yapılan nikah töreninde damadın şahitliğini Jülide Ateş'in ablası Gamze Ayberk, gelinin şahitliğini ise Ayberk'in eşi Serdar Ayberk'in yaptı. Genç çift, düğünün ardından balayı için Las Vegas'a uçtu.
TÜRKİYE'DE DE KUTLAMA
Sade düğünde mutlulukları gözlerden kaçmayan Ateş ve İskeçeli, "Buradaki mutluluğumuzu Türkiye'ye dönünce yakın akraba ve dostlarımızla bir kez daha yaşayacağız" açıklamasını yaptılar.
|
|
 |
|