kapat
03.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Oto farelerine büyük darbe


İstanbul'un çeşitli semtlerinden çaldıkları otomobillleri motor ve şase numaralarını değiştirerek satan 2 ayrı şebeke çökertildi.
Toplam 6 kişi yakalanırken, 39 çalıntı otomobil ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, "Mala karşı işlenen suçlarla mücadele için beyin takımı kurduk. Hırsızları bitireceğiz" dedi

Birinci şebekenin Tuzla Tersanesi'ndeki atölyesine yapılan baskında Aykut Erdebil, Mahmut Tuncer Erdebil ve Abdullah Bardakçı yakalandı. Şebekenin "change" yaptığı 19 otomobile el konuldu. Sorguları yapılan sanıkların çalıp sattıkları otoların parasıyla yat aldıkları belirlendi. sİkinci şebekeye yönelik Zeytinburnu'nda yapılan operasyonla Sevgi Çelik'in de aralarında bulunduğu 3 kişiyi daha yakaladı.


Bu sayfa MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.. ile
Yöre Elektronik Yayımcılık A.Ş. işbirliğiyle hazırlanmıştır.