kapat
29.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.itsakiss.com
 

Denizli garanti istiyor


F.Bahçe'nin hocası, yılan hikayesine dönen Hakan Bayraktar'ın transferinin tatlıya bağlanmasını istiyor. Denizli'nin, "Geçen sene Oktay ve Alpay'da yaşananlar tekrarlanmasın" dediği öğrenildi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yılan hikayesine dönen Hakan Bayraktar transferinin bir an önce tatlıya bağlanmasını istedi. Geçen sezon Alpay ve Oktay konusunda yaşanan sıkıntıların yinelenmemesini istediğini yönetime bildiren deneyimli çalıştırıcının, "Kampı huzur içinde yapmak istiyorum. Geçen sezonki gibi sıkıntılar yaşanmasın. Bütün transferleri huzur içinde kampa götürelim. Sonrasında yine aynı dertlerle karşılaşmayalım" ifadesini kullandığı öğrenildi.

İmzayı bugün babası atacak
Hakan Bayraktar için bazı yöneticiler "Temmuz'da FIFA toplantısından çıkacak kararı bekleyeceğiz" ifadesini kullandılar. Kulüpten sızan haberlere göre ise Hakan Bayraktar'ın babası bugün sarı-lacivertli takım ile sözleşme imzalayacak. Hakan Bayraktar Belçika'da tatilde olduğu için imzayı babası atacak.

Gözler Aziz Yıldırım'da
Teknik direktör Denizli tatiline bugün nokta koyuyor. Çeşme'den İstanbul'a gelecek olan Denizli, yardımcılarıyla Samandıra'da yeni sezonun programı için çalışmalara başlayacak. Başkan Yıldırım pazar günkü seçim öncesi yeni yönetimini yarın kesinleştirecek.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır