kapat
29.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi


Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Dünya ahiret bacım olur


Sergen'in sevgilisi Aslı ile Baliç paparazzilere yakalandı. Arkadaş olduklarını belirten ikili hemen Sergen'i arayıp durumu açıkladılar
Sevgilisi Aslı'yı Bodrum'a tatile yollayan Sergen, İstanbul'da "Evleneceğiz" açıklamaları yaparken Aslı, Fenerbahçeli Baliç ile dikkatleri üzerine çekti. Bodrum'da arkadaşlarıyla eğlenmeye giden Aslı ile Baliç, gecenin sonunda barın arka kapısından çıkınca paparazzilerin hedefi oldular. Aslı, sokaklarda bir süre yürüdükten sonra Baliç'in arabasına bindi. Fotoğrafları çekilen Aslı ile Baliç, hemen Sergen'i arayıp, durumdan haberdar ettiler.

"BEN ONA GÜVENİYORUM"
Ertesi gün Ship A Hoy'da yine Baliç ile güneşlenirken görüntülenen Aslı Sarı "Aramızda birşey olması sözkonusu bile olamaz. Dün gece de beni evime bıraktı o kadar" açıklamasını yaptı. Sergen de İstanbul'da paparazzilerin konuyla ilgili sorularını cevapladı. Sevgilisine çok güvendiğini dile getiren Sergen, "Baliç beni sabahın 05.00'inde aradı. 'Beni Aslı ile çektiler. Onu eve bırakacağım' dedi. Bunda yanlış bir durum yok. Onlar arkadaş" dedi.

Taylan KILINÇ

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır