kapat
21.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Kapkaç dehşetine kim dur diyecek?


Şişli'nin merkezinde bir kapkaççının saldırısına uğrayan Ebru Ataker adlı genç kız, öldüresiye dövüldü ve çantası gaspedildi
İstanbul'da kapkaççı dehşetine bir yenisi daha eklendi. Şişli'de Bankalararası Kart Merkezi Üye İlişkileri Uzman Yardımcısı Ebru Ataker (25) dün gözü dönmüş bir kapkaççı tarafından feci şekilde dövüldü.

Öğle saatlerinde Halaskargazi Caddesi'nde bulunan doktoruna muayeneye giden Ebru Ataker, apartmana girerken kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısına uğradı. Arkadan yaklaşarak genç kızın ağzını kapayan gözü dönmüş kapkapççı çantasını almak istedi.

BAŞINI KALORİFERE VURDU
Ancak Ataker çantayı vermemekte direnince saldırgan yüzüne yumruk attı ve başını da kalorifer peteklerine vurdu. Kapkaççı bununla yetinmeyip yere düşen Ebru Ataker'in, boğazını sıkmaya başladı. Bu sırada, Ataker'in çığlıklarını duyan doktorun aşağıya inmesi genç kızı belki de ölümden kurtardı. Bu sırada paniğe kapılan saldırgan ise Ebru'nun çantasını alarak kayıplara karıştı.

Doktoru olayın şokunu üzerinden atamayan Ebru Ataker'i hemen bir otomobile bindirerek Amerikan Hastanesi'ne kaldırdı. Gözü dönmüş saldırganın darbeleri sonucu kanlar içerisinde kalan Ebru genç kızın burnunun kırıldığı belirlendi.

ANNESİ AFFI ELEŞTİRDİ
Kızının gündüz saatinde şehrin göbeğinde saldırıya uğramasının tek nedeninin af olduğunu öne süren anne Jale Ataker, "Kızım öğle saatinde randevu aldığı doktoruna muayene için gitmiş, gözü dönmüş bir saldırganın saldırısına uğramış ve çok kötü yaralanmış. Bunun en büyük sorumlusu cezaevlerindeki potansiyel suçluları toplumun arasına bilinçsizce salanlardır" dedi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır