kapat
21.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Amaç Sultan olmak


"Sultans Of The Dance" grubunda yer almak için elemeye katılan dört bin dans tutkunu, üniversite ve memur sınavlarını aratmadı
Bugüne kadar yaklaşık 200 bin kişinin izlediği "Sultans Of The Dance" grubunda yer almak için 4 bin amatör dansçı başvuruda bulundu. Elemelerden geçen dansçılardan 50 -100'u "Sultans Of The Dance" grubuna katılmaya hak kazanacak. Elemeleri kazanan adaylar hem "Sultans Of The Dance" grubunun yedek dansçıları, hem projesi düşünülen yeni bir dans gösterisinde yer alacak. "Sultans Of The Dance" Genel Sanat Yönetmeni ve Koreograf Mustafa Erdoğan, elemelere büyük bir ilginin olduğunu belirterek, "Bu kez dans geçmişi olan adaylara ağırlık verdik. Adayların streç kasları ve fiziksel özelliklerini göz önünde bulundurduk. Bayanlarda 1.70, erkeklerde ise 1.75 cm boy ortalamasını dikkate aldık" dedi. Erdoğan, elemeleri kazanacak adayların dünyaca ünlü dansçılar olabileceklerini de söyledi.

"KAZANMAK ZORUNDAYIM"
İzmir'de halk oyunları hocalığı yapan ve elemeler için İstanbul'a gelen Müge Öğüşlü ise geleceğe dair planları hakkında şöyle konuştu: "10 yıldır dans ediyorum. Elemeyi kazanıp grupta yer almak ve profesyonel dansçı olmak en büyük hayalim. Heyecanlıyım ama kendime güveniyorum. Dansçılıktan başka bir iş yapamam. Paramı bu işten çıkarmak istiyorum. Bu yüzden elemeyi kazamaktan başka çarem yok."

Mert İNAN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır