kapat
21.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

Kadınımı aldı!


Tenisçi Hingis'in tutuklu belası Rajçeviç, 'Savcı yardımcısı sevdiğim kadını elimden aldı' diyerek mahkumiyet kararının iptalini istedi
İsviçreli tenis yıldızı Martina Hingis'i sürekli rahatsız ettiği için 2 yıl hapis cezasına çarptırılan hayranı Dubravko Rajceviç, güzel tenisçinin savcı yardımcısıyla ilişkisini hazmedemedi. Mahkumiyet kararının iptali için kolları sıvadı.

Rajceviç, hayran olduğu Hingis'in savcı yardımcısı Chris Calkin'le ilişkisini öne sürerek, mahkumiyet kararını temyiz için hazırlanıyor. Rajçeviç'in avukatı Frank Abrams, müvekkilinin, savcı yardımcısı Chris Calkin'in Hingis'le ilişkisi olduğunu öğrendiğinde şaşırdığını, kuşku duyduğunu ve küçük düştüğünü söyledi.

AĞIR CEZA VERDİ
Abrams, savcının, müvekkilini sadece cezaevine koymadığını, aynı zamanda en ağır cezayı alması için çabalayarak, peşine düştüğü kadını elinden aldığını öne sürdü. Abrams, Rajceviç hakkındaki mahkumiyet kararının iptali için gerekli başvuruyu bu hafta yapacağını belirtti. Hingis'i sürekli takip ederek evinin önünde bekleyen, ona aşk mektubu ve çiçekler gönderen Hırvat asıllı Avustralya vatandaşı Rajceviç, Nisan ayında iki yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır