kapat
20.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.hyundai.com.tr
 

İşte köpek çocuk


Şili'de ailesi tarafından terkedildikten sonra tam 11 yıl boyunca köpekler tarafından büyütülen "köpek çocuk" devletin olaya el koyması üzerine yakalanıp hastaneye yatırıldı

ONBİR YILDIR SOKAKLARDA
Şili'nin güneyindeki Talcahuano kentinde Alex adlı küçük bir çocuğun 11 yıl boyunca sokaklarda yaşadığı ve köpekler tarafından beslendiği ortaya çıktı. Bebekken ailesi tarafından terkedildikten sonra sokaklarda yaşamaya başlayan Alex'in yanındaki tek canlılar, yıllar boyunca sokak köpeklerinden oluşan bir kalabalık oldu.

PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ
Doğru dürüst konuşamayan Alex Ulusal Çocuk Bakım Merkezi'ne yerleştirildi fakat kısa bir süre sonra kaçıp yeniden sokaklara döndü. Ancak polis çocuğun peşini bırakmadı ve tekrar yakalanan "köpek çocuk" yeniden hastaneye yatırıldı. Alex'in psikolojik durumunun bozuk olduğu ve iki dişinin de kırıldığını belirtildi.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır