Beleş tatil yaramadı
'Bana ve 3 oğluma hoşça vakit geçirecek bayan arıyorum' ilanına başvurup tanımadığı bir adamla Bodrum'a gelen Diane Bond, 'Çocuklar beni delirtti, adam da taciz etti' dedi
İngiltere'de yerel bir gazeteye verilen "Türkiye'de 15 günlük tatil için bana ve 3 oğluma hoşça vakit geçirtecek bayan aranıyor" ilanına başvurarak Bodrum'da bedava tatil yapan İngiliz kadın, pişman oldu. 54 yaşındaki Terry Holt'un gazeteye verdiği ilanı cazip bularak başvuran 48 yaşındaki Diane Bond, 15 günlük Türkiye tatili için kendisinin seçileceğini öğrenince havaya uçtu. 1500 kadın arasından seçilmesine çok sevinen Bond, 1 Haziran'da Holt ailesiyle birlikte Bodrum'a geldi. 15 günlük tatilin ardından Mail On Sunday gazetesine konuşan Bond, tatilin "deniz, güneş ve stres dolu" geçtiğini söyledi. Tatil süresince Holt'un yaşları 6-10 yaşlarındaki 3 çocuğu ile ilgilenecek olan Bond için felaketler daha gezinin ilk gününde başlamış.
BANA ASILIP DURDU
Bir ay öncesine kadar tatile anneleriyle birlikte çıkacaklarına sanan ama anne babalarının boşanması üzerine yabancı bir kadınla beraber olmak zorunda kalan çocuklar, ilk günden itibaren Diane'ye çok kötü davranmışlar. Çocukların şımarıklıklarıyla başa çıkmaya çalışan Diane, Terry Holt'un esas amacının romantik bir birliktelik olduğunu anlayınca daha da zor bir durumda kalmış. Diane Bold, Holt'un ilk günden itibaren kendisine asıldığını ve birlikte olmak için bastırdığını söylüyor: "Böyle bir ilişki yaşamak istemediğimi söyleyince beni aşağılamaya başladı. Aynı odada kalıyorduk. Gezinin 4'üncü gecesinde odaya başka bir bayan getirdi. Geceyi sahilde geçirmek zorunda kaldım. Bu kadar güzel bir yerde bir insan nasıl bu kadar mutsuz olabilir diye sık sık kendime soruyordum. Çocuklar da tatil boyunca bana kötü davrandılar. Babalarının yanından ayrılmadılar ve benimle neredeyse hiç konuşmadılar."
BU KADIN SALAK!
Terry Holt'un tatil boyunca sabahtan akşama kadar içki içtiğinden de yakınan Diane, Terry'nin gene böyle sarhoş olduğu bir gecede avukatına telefon açarak kendisini şikayet ettiğini "Bu kadını başımdan alın, biraz salak ve de yüzme bile bilmiyor. Ona sunduğum fırsatları değerlendimiyor. Ben gerçekten hoş vakit geçirtecek birini arıyorum" şeklindeki konuştuğunu söylüyor.
Jan DEVLETOĞLU
|