Bahçeli: Kriz tellallarına dikkat edelim
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, partisinin 6. Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak üzere dün Kayseri'ye geldi.
Toplantı salonuna, "Başbakan Devlet" sloganlarıyla giren Devlet Bahçeli, salondaki MHP'lileri ülkücü selamıyla selamladı. Toplantının açılış konuşmasında, Türkiye'nin birçok büyük sorunla aynı anda ve sınırlı imkanlarla başetmek zorunda olan bir ülke olduğunu belirten Bahçeli, gelir dağılımı bozukluğu ve işsizliğin çok ciddi bir toplumsal adaletsizlik sorunu olduğunu söyledi.
"EL BİRLİĞİ YAPALIM"
Bahçeli, ekonomik ve siyasi istikrar gözetilmesi, bu dönemde politika ve söylemlere dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, "Ülkemizin ve insanımızın ekonomik ve sosyal sorunlarını aşmak için çok çaba sarfetmemiz, hem kriz tellallarına, hem de tacirlerine dikkat etmemiz gerekir. Krizi atlatıp, ekonomik büyüme ve toplumsal rahatlama ortamına kavuşmamız, ancak ülkemizin imkan ve kapasitesini yerli yerinde kullandığımız, el birliğiyle gayret ettiğimiz taktirde mümkün olacaktır" dedi.
MHP 6. Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı'na, Ramazan Mirzaoğlu, Şuayip Üşenmez, Sabahattin Çakmakoğlu, Hüsnü Yusuf Gökalp, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Enis Öksüz ve Osman Durmuş gibi bazı bakanlar da katıldı.
Recep BULUT
|