kapat
06.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

KISA KISA KISA


Göztepe, Rıza Çalımbay'a emanet
Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Rıza Çalımbay, 1.Lig'in yeni takımı Göztepe'nin teknik direktörü oldu. Erdoğan Arıca ile para konusunda anlaşamayan sarı-kırmızılılar dün Çalımbay ile el sıkıştı ve 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Hingis yarı finalde
Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda bayanlarda 1 numaralı seribaşı Martina Hingis, çeyrek finalde İtalyan Francesca Schiavone'yi 6-1 ve 6-4'lük sonuçlarla 2-0 yenerek yarı finale çıktı. Rus Krasnoroutskaya'yı 2-0 yenen Justine Henin ve Serena Williams engelini 2-1 ile aşan Jennifer Capriati de tur atladılar. Erkeklerde 1 numaralı seribaşı Brezilyalı Kuerten, Rus Kafelnikov'u 3-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Şampiyonlara çek!
Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda madalya alan sporculara ödül para olarak verilecek. Ödüller o günkü Cumhuriyet altının değeri olan para çekle sporcunun hamiline yazılıp teslim edilecek. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Ödül Yönetmeliğinde yeni çalışmalar başlattı. Cumhuriyet altını ödemede kargaşa meydana gelmesi ve bu konuda şikayetlerin önüne geçilmesi için ödül alacak sporcu, antrenör ve kulüplere para hamiline çek olarak yazılacak ve bankadan çekilecek.

Okan Marsilya flörtü
Bursaspor'un gol kralı oyuncusu Okan Yılmaz, Fransa'nın ünlü kulübü Marsilya'ya transfer olmak üzere. Genç golcü, İstanbul'da PSG ve Marsilya'nın yöneticileriyle biraraya gelerek uzun süren bir toplantı yaptığını söyledi. Görüşme sonrası Marsilya'nın önerisini daha uygun bulduğunu anlatan Okan, "Yarın (bugün) kulübün yöneticileriyle görüşme yapmak üzere Fransa'ya gideceğim" dedi.

Lav 3 yıl G.Antep'te Vural ipleri kopardı
G.Antep prensipte anlaştığı teknik direktör Tevfik Lav ile dün 3 yıllık sözleşme imzaladı. Lav yeni takımında başarılı olmak için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi. Denizlispor yönetimi ise teknik direktörü Yılmaz Vural ile yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamadı

Focuslar'ın heyecanı
9-10 Haziran 2001 tarihlerinde Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 2.ayağı olan CMS Ege Rallisi, Aydın ve çevresinde gerçekleştirilecek. Ford Motorsport Türkiye, 2001 sezonunun 2.ayağında yepyeni bir proje başlatıyor. Ford Focus F2, Grup N ve Grup A'da testlerden geçirilerek geliştirilecek.

Elemelerde zor gün
Dünya Kupası grup elemeleri bugün devam ediyor. Program şöyle: (1.Grup) İsviçre-Slovenya, Lüksemburg-Rusya, Faroe-Yugoslavya; (2.Grup) Estonya-İrlanda, Portekiz-Kıbrıs Rum Kesimi; (3.Grup) Çek Cumhuriyeti-Kuzey İrlanda, Danimarka-Malta, İzlanda-Bulgaristan; (5.Grup) Norveç-Beyaz Rusya, Ermenistan-Polonya, Ukrayna-Galler; (6.Grup) Letonya-Hırvatistan, San Marino-Belçika; (7.Grup) İsrail-İspanya; (8.Grup) Litvanya-Romanya, Macaristan-Gürcistan; (9.Grup) Arnavutluk-Almanya, Yunanistan-İngiltere.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır