kapat
06.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Ağır fatura


Hagi 13.8, Popescu 9, Taffarel 6.5 milyon $ aldı. Galatasaray 5 yıl içinde toplam 68 milyon $ da bonservis ödemesi yaptı

Dev yıldızlara servet ödendi
G.Saray son beş yılda büyük başarılara imza atarken, bünyesindeki dünya devlerine servet ödedi. Hagi, Taffarel ve Popescu gibi yıldızlara sarı-kırmızılı formayı giydirmek, G.Saray yönetimine 38 milyon dolarlık bir fatura çıkarttı. Hagi, 13.8 milyon $ alarak kendisine küçük bir servet yaptı. Popescu bonservisi hariç 4 senede 9 milyon dolar $, bonservisi için de Barcelona'ya 7 milyon $ ödendi. Taffarel'e de 3 yılda 6 milyon 500 bin $, bonservisi içinse Atlethico Mineiro kulübüne 1 milyon 750 bin $ verildi.

Hiçbirinden para kazanılmayacak
UEFA Kupası'nı kazanan takımın çatısını oluşturan bu üç futbolcunun ev kiraları ödendi ve birer de araba verildi. Son Divan Kurulu toplantısında açıklanan 128 trilyon liralık borcun nasıl meydana geldiği bu tabloyla biraz daha netlik kazanıyor. G.Saray için bir başka acı gerçek ise bu futbolcuların satışından kulüp kasasına hiç para girmeyecek olması. Hagi futbolu G.Saray'da bıraktı. Yönetim, Popescu'yu ona olan borçlara karşı serbest bırakmanın peşinde. Taffarel ise sadece Amerika'ya giderse 500 bin dolar bonservis getirecek. Öte yandan G.Saray son 5 senede toplam 68 milyon dolar bonservis ödemesi yaptı.

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır