kapat
06.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Dünyayı sallarız


"Milli Takım tek yürek olmuş durumda. Finaller vizesini alıp 47 yıllık hasreti bitireceğiz. Bununla da yetinmeyip, Dünya Kupası'nda Türkiye'nin adını herkese ezberleteceğiz."

Finallere gitmek yetmez
2002 Dünya Kupası elemelerinde bugün Bursa'da Makedonya'yla karşılaşacak olan Milli Takım, farklı galibiyete şartlandı. SABAH için bir araya gelen Milli Takım'ın yıldızları, finallere katılarak 1954'ten beri süren hasreti sona erdireceklerini belirtirken, "Bununla da yetinmeyeceğiz. Hedefimiz çok daha yukarısı. Türk futbolunun dünyaya gücünü göstereceğiz" dediler.

Hakan: Çıkışımız sürer
Hakan Şükür, "Bu takım ilklerin takımı. Her geçen gün daha yukarıya çıkan bir grafik var. Finallere gideceğiz. Bunu bilimin, gerçeklerin ve taşıdığımız inancın eşliğinde söylüyorum" derken, Okan da "G.Saray forması altında çok büyük başarılar yaşadım. Şimdi sıra Milli Takım'la birlikte Dünya Kupası'na geldi" diye konuştu

Tayfur: En az çeyrek final
Real Sociedadlı Tayfun, takımın mükemmel bir hava yakaladığını belirterek, "İspanya'da son haftalarda çok iyi bir grafik yakalamıştım. Bunu milli takıma da taşıdım. Makedonya'yı da yenip yola devam edeceğiz" yorumunu yaptı. Abdullah, Tayfur, Oktay, Alpay ve Hasan da milli formaya layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

FATİH DOĞAN

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır