kapat
06.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Cinnet


Tartıştığı komşusunu vuran emekli öğretmen, 4 polis, 2 gazeteci ve bir vatandaşı da yaraladı
Antalya'da emekli öğretmen Celal Zeren av tüfeğiyle dehşet saçtı. Tartıştığı komsusunu vuran Zeren, kendisini teslim olması için ikna etmeye çalışan polislere de kurşun yağdırdı. Öfkeli öğretmen komşusundan sonra aralarında Emniyet Müdür Yardımcısı ile Özel Harekat Şube Müdürü'nün de bulunduğu 4 polis, 2 gazeteci ve 1 vatandaşı da yaraladı.

Güzeloluk mahallesi Kültür Sitesi'nde yanlız yaşayan emekli öğretmen Celal Zeren, evinin önünde ağaç dikmek için çukur kazan emekli öğretmen Mehmet Talikacıoğlu ile kavga etti. Zeren, pompalı tüfeği ile komşusu Talikacıoğlu'nu ayağından vurdu. Talikacıoğlu çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılırken, Zeren de evine kapandı. Olay yerine gelen polis saatlerce Zeren'i teslim olması için ikna etmeye çalıştı. Ancak balkondan güvenlik ekiplerinin üzerine ateş açan Zeren, Başkomiser Muharrem Demirtaşoğlu ile polis memuru Kadir Yılmaztürk'ü ayağından yaraladı.

POLİS HER YOLU DENEDİ
Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Pamuk da megafonla sık sık konuşarak Zeren'i sakinleştirmek istedi. Yaklaşık 3.5 saat Celal Zeren'i iknaya çalışan Pamuk, çatıdan iple sarkıtılan cep telefonundan görüşmek istedi. Polis Müdürü Pamuk, iknaya çabaladığı Zeren'e, "Oğlumun bugün doğum günü. Artık teslim ol ve bu iş bitsin. Ben de evime gidip oğlumun doğum gününü kutlayayım'' dedi. Zeren'den cep telefonunu açmasını isteyen Pamuk, ''Senin hangi şarkıları sevdiğini de biliyorum. Telefonu aç sana şarkılar söyleyeceğim. Polislerle gelip çay içmek istiyoruz'' diye konuştu.

Bu sırada tekrar balkona çıkarak etrafa rastgele ateş açan Zeren, Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Hilmi Özer ile Özel Harekat Şube Müdürü Yüksel Hızarslan' ı da vurdu. Olayı görüntülemek isteyen Doğan Haber Ajansı Muhabiri İbrahim Okumamış, Anadolu Ajansı muhabiri Hilmi Özdel ile Ragıp Özer adlı vatandaşın da vücutlarına saçma isabet etti. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı. Celal Zeren sabahın erken saatlerine kadar teslim olmayarak polise direndi.

Ömer MAZİ - Yusuf DALAMAN - Erol AKKIR

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır