kapat
06.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Pasta terörü


Ünlü isimlerin yüzüne attığı pastalarla tanınan Belçikalı Noel Godin, ülkesinin 6 ay sürecek AB Dönem Başkanlığı sürecinde 'saldırılarını arttıracağını açıkladı.Belçika polisi Godin ve adamlarına karşı alarmda
Belçika'da ünlü kişilerin yüzüne kremalı pasta fırlatarak ün kazanan 'terörist' Noel Godin, ülkesinin 1 Temmuz'da başlayacak ve 6 ay sürecek AB Dönem Başkanlığı sürecinde 'saldırılarını artıracağını' açıkladı. Godin, '152 gerillayla' çalıştığını belirterek, 'toplu saldırılar düzenleyeceklerini' anlattı. "İşimiz zor. Polisin takibindeyiz" diyen 'terörist', güvenlik birimlerinin aralarına sızdığını, dolayısıyla saldırı planlarını çok gizli tuttuklarını belirtti.

YENİ SİLAHLAR DA GELİŞTİRDİ
YENİ silahlar geliştirdiklerini, 35 metreden pasta fırlatan ve hedefe ulaştıran bir sistem oluşturduklarını' ileri süren Godin, 'sponsorların katkısıyla' balonlardan veya uzaktan kumandalı oyuncak uçaklardan saldırı düzenleyebileceklerini söyledi. Belçika güvenlik birimleri, 'teröristin', Belçika'nın AB Dönem Başkanlığı sırasında rahatsız edici eylemlerinin engellenmesi için önlemler alındığını ve özel bir ekip oluşturulduğunu belirttiler.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır