kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Zeki de imzayı attı
İç transferde çalışmalarını sürdüren İstanbulspor, Zeki Önatlı ile sözleşme yeniledi. Menajer Sinan Dinler, iç transferde Güven ve Petko'dan sonra Zeki ile de anlaştıklarını belirterek, "Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zeki ile de 1 yıllık sözleşme imzaladık" dedi. Dinler, teknik direktör Metin Türel'in durumunun henüz kesinlik kazanmadığını da sözlerine ekledi.

Avrupa bugün futbola doyacak
DÜNYA Kupası Avrupa Elemeleri'nde bu gece tam bir futbol şöleni var. Bugün oynanacak maçlar şöyle: (1.Grup) Rusya-Yugoslavya, Faroe-İsviçre, Slovenya-Lüksemburg; (2.Grup) İrlanda-Portekiz, Estonya-Hollanda; (3.Grup) K.İrlanda-Bulgaristan, İzlanda-Malta, Danimarka-Çek Cumhuriyeti; (5.Grup) Galler-Polonya, Ermenistan-Beyaz Rusya, Ukrayna-Norveç; (6.Grup) Belçika-Letonya, Hırvatistan-San Marino; (7.Grup) Lihtenştayn-İsrail, İspanya-Bosna Hersek; (8.Grup) Gürcistan-İtalya, Romanya-Macaristan; (9.Grup) Finlandiya-Almanya, Yunanistan-Arnavutluk.

Tekvandoda üç madalya
DÜNYA Kupası tekvando müsabakalarının dünkü bölümünde Türkiye Milli Takımı sporcuları 1 altın, 1 gümüş, 1 de bronz madalya kazandı. Vietnam'daki Dünya Kupası'nda, bayanlar 59 kiloda Hamide Bıkçın Tosun altın madalyaya ulaşırken, 55 kiloda Zeynep Murat gümüş madalya kazandı. Erkeklerde ise 58 kiloda Sedat Bekdemir bronz madalyanın sahibi oldu.

NBA'in ilk 5'i
NBA'DE sezonun 5'i seçildi. Medya mensuplarının ideal takımı Jason Kidd (Phoenix), Allen Iverson (Philadelphia), Chris Webber (Sacramento), Tim Duncan (San Antonio) ve Shaquille O'Neal'dan (Los Angeles Lakers) oluştu. Lakerslı Kobe Bryant ise ikinci 5'e girebildi.

Trabzonspor'da iç transfer sancılı
Trabzonspor, iç transferde 2. tur görüşmelerine başladı. Bordo-mavili kulübün transfer komitesi, ilk olarak Abdulkadir ile bir görüşme yaptı. Ancak bu görüşmede taraflar bir anlaşma sağlayamadı. Abdulkadir görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, yönetim ile aralarında büyük bir farkın bulunduğunu belirterek, "Bu şartlarda anlaşmam çok zor. Ama birkez daha görüşeceğiz" diye konuştu.

Futbol+Plus yine dopdolu
AYLIK futbol dergisi Futbol+Plus'ın Haziran sayısı da dopdolu. F.Bahçe'nin şampiyonluğuna geniş yer ayıran dergi efsanenin geri dönüşünü her yönüyle kaleme aldı. Dergide ayrıca F.Bahçe ve Göztepe posterleri de yer alıyor.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır