kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Belleklerden silinmeyen efsane


Ünlü sanatçılar, Hancı, Kim Ayırdı Sevenleri gibi unutulmayan şarkıların yer aldığı Bir Zamanlar Tanju Okan 2 albümünü ellerinden düşürmüyor
İki yıl önce çıkan 'Bir Zamanlar Tanju Okan Best Of' birçok müzikseverin başucu albümü oldu. Kiss Müzik, şimdi de 'Bir Zamanlar Tanju Okan Best Of 2' albümüyle Okan hayranlarına bir yaz hediyesi sunuyor. 'Kim Ayırdı Sevenleri', 'Ağlayan Gözler', 'Birisi' gibi unutulmayan şarkıların yer aldığı albümde Tanju Okan'ın hiçbir albümünde bulunmayan 'Hancı' şarkısı da var. Tanju Okan ölümünün 5'inci yılında yüreklerde yer eden sıcacık gülüşü ve buğulu muhteşem yorumuyla hala belleklerde. 'Bir Zamanlar Tanju Okan Best Of 2'yi müzik dünyasının ünlü isimleri de ellerinden düşürmüyorlar.

NE DEDİLER?
Ebru Gündeş: Tanju Okan bu işin duayenidir ve şarkıları yüreğimizdeki yerini hiç bir zaman kaybetmez. Kiss Müzik'in, Okan'ın ölümümün 5'inci yılında o unutulmaz eserleri yeni nesle ulaştırmaya çalışması beni çok mutlu etti.

Zerrin Özer: O muhteşem sesi tekrardan yaşamaktan, onun şarkılarını tekrar dinlemekten mutluluk duyuyorum. Onu hiç unutmadık. Müzik dünyasında bıraktığı boşluğu hepimiz hissediyoruz.

Gülben Ergen: Dinledikçe yüreğimin sızladığını hissediyorum. Müthiş bir yorum, muhteşem şarkılar... Tanju Okan'ın farkı bu albümle bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Muazzez Ersoy: Tüm albümlerinin sıkı bir takipçisiydim. Şarkıları hala gündemde ve çok beğeniliyor. İnşallah her sanatçıya böyle bir şey nasip olur.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır