kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Fener'in ahı tuttu


Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi kupadan eleyen Pendikspor bu başarının ardından inişe geçti. Zaferden sonra 3. Lig'e düşen "kırmızı şimşekler" şimdi başkan adayı bulamıyor..
3. Lig'de de arzu ettiği performans sergileyemeyen Pendikspor şimdi sahipsiz kalmanın burukluğunu yaşıyor..

PENDİKSPOR, geçtiğimiz yıl Federasyon Kupası'nda Fenerbahçe'yi 2-1'lik sonuçla eledikten sonra bir anda Türkiye'nin konuştuğu takım haline geldi. 2. Lig'de mücadele eden kırmızı-beyazlı ekip günlerce gazete sayfalarında yer aldı, televizyonların ana haber bültenlerinde konu edildi. Ancak tarihi zaferin ardından her şey tersine döndü. Önce, Pendik Belediye Başkanı olan Erol Kaya takımın başkanlığından ayrıldı, koltuğa işadamı Mustafa Aslantürk oturdu. Fenerbahçe gibi bir devi saf dışı bırakan ekip aldığı peş peşe yenilgilerle 3. Lig'e düştü. Kırmızı-beyazlı ekip kötü performansını 3. Lig'de de sürdürdü ve puan cetvelinde ancak 5'inci sırada yer alabildi.

TARAFTAR ENDİŞELİ
Taraftarların tepkisini dikkate alan yönetim 3 Haziran'da olağanüstü kongreye gitmeye karar verdi... Ancak şu ana kadar başkan adayı çıkmadı. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları takımın sahipsiz kalmasından endişe ederken, Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, "Ekonomik kriz nedeniyle maddi sorunlar yaşanıyor. Ancak kimse merak etmesin. Mutlaka bir aday çıkacaktır" dedi. Kaya, "İnanıyorum ki Pendikspor yeniden 2. Lig'e yükselecektir. Yönetime seçilecekler biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Halkın bu gerçeği asla unutmaması gerekir. Herkes el ele verirse 1. Lig'e bile çıkmak mümkündür" diye konuştu.

ŞENOL BAŞTAKAR

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır