kapat
30.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Iverson'ın dönüşü
NBA yarı finalinde Philedelphia 76ers, Milwaukee Bucks'ı deplasmanda 89-83 yenerek seride durumu 2-2 yaptı. Sol ayak parmağındaki sakatlık nedeniyle bir önceki maçta oynayamayan 76ers'in süper yıldızı Allen Iverson, 28 sayı atarken, takımının da son 13 sayısının 11'ini de atmayı başarıp, 8 de asist yaptı. Dev pivot Mutombo da 17 sayı, 15 ribaund, 4 blok yaptı. İki takım arasındaki 5. maç, yarın Philadelphia'da.

Hingis güle oynaya
Fransa Açık Tenis Turnuvası'nın ikinci gününde tek bayanlarda bir numaralı seribaşı Martina Hingis, İspanyol Gala Leon Garcia'yı 6-1 ve 6-0'lık setlerle yenerek ikinci tura yükseldi. Tek erkeklerde günün sürprizi ise 9 numaralı seribaşı Magnus Norman'ın elenmesi oldu. Norman, İspanyol Sanchez'e karşı ilk iki seti 6-4 aldığı mücadeleyi 3-2 kaybetti. Tek erkeklerde üç numaralı seribaşı Andre Agassi ise, İsveçli Johansson'u 6-2, 6-3 ve 7-6'lık setlerle mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Şota sorguda
Hollanda'da adı vergi yolsuzluğuna karışan Trabzonspor'un eski yıldızı Ajax'lı Şota'nın da içinde bulunduğu 5 kişinin sorgusu sürüyor. Savcılıktan yapılan açıklamada, sanıkların sorgulamalarının bir süre daha süreceği ve bu nedenle gözaltı sürelerinin uzatıldığı bildirildi. Vergi uzmanlarına göre, Ajax ve NAC kulüpleri, Şota ve kardeşi Arçil'in transferlerinde gerçek rakamları gizleyerek vergi kaçırılmasına neden oldular.

Dostluk şöleni
Beşiktaş'ın eski şöhretleri bugün Yunanistan'ın Panathinaikos takımının şöhretlerini ağırlıyor. BJK İnönü Stadı'nda 18.00'de başlayacak maçta Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Niko da yer alacak.

Rapaiç korkuttu
F.Bahçeli Milan Rapaiç, ülkesine gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda, gıda zehirlenmesi sonucu rahatsızlık geçirdi. Ülkesine gitmek için eşi ile birlikte havalimanına gelen Rapaiç, burada rahatsızlandı. Mide bulantısı, ishal ve tansiyon düşüklüğü görülen Hırvat yıldıza, havaalanı sağlık ekibi müdahalede bulundu. Yediği tavuktan zehirlendiği bildirilen Rapaiç'in, erken müdahaleyle durumu hafif atlattığı kaydedildi. Rapaiç, daha sonra uçakla Zagreb'e gitti.

Harlem geliyor
Basketbolun sihirbazları Harlem Wizardz, İzmir ve Ankara'dan sonra, bugün de İstanbul'da bir gösteri maçı yapacak. Maç saat 20.00'de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılacak.

Slovakya mağlup
Dünya Kupası Grup Eleme Grupları'nda Türkiye'nin rakibi olan Slovakya özel maçta Almanya'ya 2-0 yenildi. Beşiktaşlı Karhan karşılaşmada 90 dakika görev yaptı.

Serdar imzaladı
İstanbul takımlarının gözdesi Serdar 1 yıl daha Kocaelispor'da. Serdar dün Kocaelispor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalarken, 2.başkan Hikmet Erenkaya teknik direktör Karaman'ın istediği tüm futbolcular ile anlaştıklarını söyledi.

Azerbaycan Fulya'da
2002 Dünya Kupası Eleme Grubu`nda 2 Haziran Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak Azerbaycan A Milli Takımı, hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Önceki gün İstanbul'a gelen Azerbaycan dün akşam Beşiktaş'ın Fulya Tesisleri'nde çalıştı.

Kayseri-Malatya
Antalya'daki ekstra play-off maçlarında ilk yarı finalde bugün Kayserispor ile Malatyaspor karşılaşıyor. Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmanın hakemi ise Musa Eryılmaz. TRT 1'in naklen yayınlayacağı zorlu mücadeleyi kazanan takım finale adını yazdırmayı başaracak.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır