kapat
30.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

G.Saray 2002


"Arif, Serkan, Ahmet, Suat ve Jardel'i satın veya takasta kullanın. Hagi'nin yerine Anderlecht'li Stoica'yı isterim. Santrfor adayım Monacolu Nonda."
G.Saray'da göreve devam edip etmeyeceği tartışılan ve kaderi 16 Haziran'daki olağanüstü mali genel kurulda kesinleşecek olan yönetim, gelecek sezonun takımını oluşturmak için harekete geçti. Önceki gün "Lucescu ile devam" kararı veren sarı-kırmızılı kulüp transfer harekatına da başlıyor.

Yerlilerin çoğu tamam
G.Saray yönetimi, Lucescu'nun verdiği listede bulunan yerli oyuncuların çoğunun işini bitirme noktasına getirdi. Sergen (Siirt), Ümit Karan, Ümit Özat (G.Birliği), İlhan (Samsun), Ceyhun (Siirt), Berkant (Bayern Münih), Kürşat (Rizespor) ve Volkan'ın (Adanaspor) gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymelerine kesin gözüyle bakılıyor.

Antep'ten sıfır çektiler
Sarı-kırmızılı kulübün talip olduğu Gaziantepli Hasan Özer, Batista, Fatih, Mehmet Polat ve Mustafa Şahintürk için kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Celal Doğan'dan red yanıtı alındı. Ayrıca Trabzonsporlu Gökdeniz ve Tamer de Lucescu'nun listesinde bulunan ama transferi zor olan isimler.

Nonda-Jardel takası
Lucescu transfer maliyetini düşürmek için Serkan, Arif, Suat ve Ahmet ile Jardel'in takasta kullanılabileceklerini bildirdi. Ayrıca sezon başında kampa götürülecek genç futbolculardan takıma giremeyenler olursa onlar da kiraya verilerek, sezon boyunca takibe alınacak. Mario Jardel öncelikle Monacolu Nonda ile takas edilmeye çalışılacak.

Hagi'nin yerine Stoica
Yabancı konusunda yönetime ilk olarak Deportivolu Djalminha'nın ismini veren Lucescu, bu oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle ısrarcı olmadı. Mutu (Inter) ve Kallon (Inter) isimlerini alternatif olarak sunan Romen hoca, Hagi'nin yerine düşündüğü Anderlechtli Stoica'ya, Becali aracılığı ile teklif götürdü. Stoica'nın teklife olumlu baktığı bildirildi.

Gabriel Balint yolcu
Yönetim, teknik direktör Lucescu'nun yardımcısı Balint'i de gönderiyor. Balint'in yerine ise futbolcularla rahat ilişki kurabilecek göreve yerli bir antrenörün göreve getirilmesi düşünülüyor.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır