kapat
30.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Çağla erkekten iyi anlıyor!


Best Model Of Turkey yarışmasının jürisindeki Çağla'nın seçtiği erkek manken ilk otuz arasına girince Çağla "Ben erkekten iyi anlarım" dedi
Deniz Akkaya, Ebru Ürün ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin de katıldığı Best Model Of Turkey mankenlik yarışmasının ön elemeleri büyük bir heyecan içinde geçti. Elemeye katılan 130 erkek ve 70 bayan mankenden oluşan adaylardan ilk 30'a girenler sevinçlerini aileleri ile paylaştı. Erkan Özarman'ın başkanlığında gerçekleşen elemenin jüri üyeleri arasında Çağla Şıkel de vardı. Ünlü şovmen Beyaz ile yaklaşık üç aydır mutlu bir beraberlik yaşayan Çağla Şıkel, kendine erkek adaylar arasından iki tane favori belirledi.

İlhan Ünlü ve Emre Fakıoğlu isimli iki erkek mankenin kesinlikle ilk 30'a gireceğini söyleyen Şıkel, erkeklerden ne kadar iyi anladığını gösterdi. Çünkü favorileri ilk 30'un içine girdi ve ünlü mankenin yüzü güldü. Sabah 11:00'den akşam 18:30'a kadar Bostancı Gösteri Merkezi'nde bekleyen Çağla'nın yorgunluğu da gözlerinden okunuyordu. Sevgilisi Beyaz'ın yurtdışından yeni gelmesine rağmen çalışmaktan görüşemeyen ikili, yarışma sırasında birbirlerine sık sık telefon edip mesaj çektiler.

Özay ORAL

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır