|
|
 |
| |
|
KISA KISA KISA
FP lideri Recai Kutan: Derviş başbakan üstü konumda
FP lideri Recai Kutan, hükümetin uyguladığı ekonomik programı eleştirdi ve ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş'e yüklendi. Kutan, hükümetin yapısının Derviş'in gelmesiyle tamamen değiştiğini belirterek, "Amerika'dan ithal edilen Sayın Kemal Derviş, hükümetin dördüncü ortağı, hatta neredeyse başbakan üstü bir konuma sahip" dedi.
Barolar Birliği Başkanı: Silkinip, topyekun arınalım
Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, sosyal ve siyasal konumu ne olursa olsun suç işleyen herkesin derhal yargı önüne çıkarılması gerektiğini söyledi. Rüşvet, yolsuzluk, eşitsizlik ve benzeri sorunların giderilemediğini söyleyen Özok, toplumsal dokunun bozulduğu silkinerek, topyekun bir arınma hareketi başlatılmasının şart olduğunu vurguladı.
Bostancıoğlu'dan mucit öğrenciye üniversite sözü
Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, Sinop'ta çeşitli açılışlar yaptıktan sonra TÜBİTAK'ın belirlediği uluslararası bilimsel yarışmalarda dereceye giren ve çeşitli proje ile icatlar geliştiren öğrencilere çok yakında üniversiteye sınavsız giriş hakkı tanınacağını açıkladı.
Demirel, Balkan Siyasiler Kulübü için Sofya'da
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, kurucuları arasında yer aldığı Balkan Siyasi Kulübü'nün toplantılarına katılmak üzere TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin ile birlikte Sofya'ya gitti. Demirel, kulübün Türkiye'den 4 üyesinin daha olduğunu söyledi.!
|
|
 |
|