kapat
26.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Galatasaray'da Serkan sevinci
Trabzonspor maçının hazırlıklarını dün basına kapalı yapılan son idmanla tamamlayan Galatasaray, bu akşamki karşılaşmaya 4 eksikle çıkıyor. Kart cezalıları Okan, Bülent Akın ve Ümit ile sakatlığı süren ve yurtdışında bulunan Jardel, Trabzon karşısında takımdaki yerlerini alamıyor. Karnındaki sakatlık geçen Serkan'ın ise bu akşam ilk 11'de oynaması bekleniyor. Öte yandan G.Saraylı Okan, Emre ve Fatih Akyel'in, pazartesi günü Hilton Oteli'nde ortak bir basın toplantısı düzenleyerek transferleri hakkında kamuoyuna bilgi verecekleri açıklandı.

Trabzon'da 4 fire
Trabzonspor kafilesi dün İstanbul'a galibiyet hedefiyle geldi. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, "Trabzon şampiyonluk yarışında yok. Kimin şampiyon olacağı bizim için önemli değil. Biz çıkıp onurumuz ve tarihimiz için oynayacağız" dedi. Oktay da, "Şaibelere fırsat vermeyeceğiz" şeklinde konuştu. Osman, Hami ve Sergen bu akşam forma giyemiyor. Sakat Gökdeniz'in de oynama ihtimali çok düşük.

Lucescu: Önce 3 farkı bulalım
L.ucescu, Trabzonspor maçı öncesinde futbolcularına, "Şampiyonluk için son 90 dakikaya çıkıyoruz. Önce kendi işimizi halletmemiz lazım" dedi. Sarı-kırmızılılardan öncelikle galibiyet bulmalarını isteyen Romen hoca, "Bize gereken 3 farkı sağlama almalıyız. Samsun'dan gelecek sonuç ondan sonra önem kazanır. Kendi işimizi halletmezsek Samsun'daki sonuç bir işe yaramaz" dedi.

Tek eksik Andersson
F.Bahçe'de tarihi maçta bir tek kart cezalısı Andersson forma giyemeyecek. Forvette Serhat görev yapacak. Ancak İsveçli futbolcu, takımının şampiyonluk kutlamasını kaçırmamak için arkadaşlarıyla birlikte Samsun'a gitti. Sakatlığı geçen ve ilk 11'de oynamak isteyen Ogün'e ise Mustafa Denizli 'Hayır' yanıtını verdi.

Galatasaray'ı çıldırt, kazan
1907 Derneği, kendi web sitesinde F.Bahçeli taraftarlar arasında ilginç bir yarışma başlattı. www.1907.com'daki yarışmanın amacı G.Saraylılar'ı çıldırtmak! Yarışmaya katılacak taraftarlar arasında G.Saraylılar'ı en çok kızdıracak tezahüratı bulana 5 bin dolar para ödülü verilecek. F.bahçeliler'in yarışmaya büyük ilgi gösterdiği bildirildi.

Bilgin: Sıra Süper Lig'de
Göztepe Başkanı Hamdi Türkmen, bu ziyaretlerinin kendilerini destekleyen kuruma bir teşekkür olduğunu belirterek, "Burası bizim yuvamız. Kutlamalara bu yüzden İstanbul'dan başladık" dedi. Göztepeliler'i kutlayan SABAH Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önay Bilgin, "Süper Lig'de Göztepe'nin üst sıralarda yer alacağına inanıyoruz" diye konuştu

Daum'u çıldırttılar
Beşiktaş Teknik Direktörü, maç sonrası Ayhan ile Ahmet Dursun'a imalı biçimde tepki gösterirken, "Bazı futbolcular ilk yarıdaki futbollarıyla, Beşiktaş'ta kalacak kafa yapısında olmadıklarını gösterdi. Ben de soyunma odasında futbolcularımı uyardım ve bunun sonucunda 2. yarı iyi oynadık.Artık gelecek sezonu düşünüyoruz. Aramıza yeni yüzler katılacak. Transferleri de zamanı gelince açıklayacağız" dedi

Milli Takım'da G.Saray 7- F.Bahçe 2
A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası Eleme Grubu`nda, 2 Haziran'da İstanbul İnönü Stadı'nda Azerbaycan, 6 Haziran'da da Bursa'da Makedonya ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Aday kadroda yer alan futbolcular şunlar: Okan, Ergün, Fatih, Hasan Şaş, Emre Belözoğlu, Bülent, Ümit Davala (G.Saray), Tayfur, Nihat (Beşiktaş), Rüştü, Abdullah (F.Bahçe), Ömer, Hasan Özer (G.Antep), Ümit Özat (Bursaspor), Oktay, Metin Aktaş (Trabzonspor), Hakan Şükür (Inter), Alpay (Aston Villa), Tayfun (Real Sociedad), Tugay (Glasgow Rangers), Yıldıray (Bochum).

Ortaklığa 'Red'
ALMANYA'NIN Münih kentinde toplanan FIBA (Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği) Genel Kurulu`nda, Avrupa Ligler Birliği (ULEB) ile birleşme önerisi reddedildi. FIBA Genel Kurulu`nda, 49 üye oy kullandı. Üyelerden 18`i birleşmeye kabul oyu verirken, 29 üye ret oyu kullandı, 2 ülke federasyonu ise çekimser kaldı.

G.Birliği-Antalya
LİGİN son haftasında bugün 3 gündüz maçı var. Program şöyle: (14.30) Siirt-Yimpaş Yozgat; (17.00) Kocaelispor-Adanaspor, G.Birliği-Antalyaspor.

Bucks pes etmiyor
NBA'de Doğu final serisinin ikinci maçında Philadelphia'yı deplasmanda 92-78 mağlup eden Milwaukee Bucks, "Biz de varız" mesajını gönderdi. İlk çeyrekte inanılmaz bir performans gösteren Milwaukee Bucks, özellikle Ray Allen'ın sayılarıyla 32-16 öne fırladı. Maçın geri kalan bölümünde Allen Iverson'ı iyi kilitleyen Bucks, karşılaşmadan 92-78 galip ayrılmasını bildi.

Filede gururlandık
DÜNYA Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki 2. maçında milli takım, Rusya'yı 3-1 yenerek finallere katılmayı büyük ölçüde garantiledi. Milli takım karşılaşmanın setlerini, 25-17, 21-25, 25-17 ve 25-21'lik skorlarla kazandı. Rusya'ya karşı voleybol tarihinde ilk kez deplasmanda galibiyet alan milli takım, bugün grubun en zayıf ekibi olan Yunanistan ile 3. maçında TSİ 15.00'te karşı karşıya gelecek.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır