kapat
26.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ay-yıldız cezalılarına yeniden milli forma


Sydney'de yarışırken formalarına ay-yıldız takmayan Doğan ve Şanlı yeniden milli takıma çağrıldı. Taşçı da yürütmeyi durdurma kararı aldı
Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu, Olimpiyatlar'da formasına Ay-yıldız takmadığı için 2 yıl ceza alan, ancak bu cezayı mahkeme kararıyla durduran Harun Doğan ve Yüksel Şanlı'yı, 24 saat içinde tekrar milli takıma çağırdı. Kararda, federasyonun 24 yönetim kurulu üyesinden 13'ünün imzası yer aldı. 2 güreşçi de Serbest Güreş Milli Takımı'na davet edildi.

GSGM'den itiraz
639. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olduktan sonra alınan idrar numunesinde doping maddesine rastlanan ve bu nedenle unvanı geri alınan Ahmet Taşçı ise Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Merkez Ceza Kurulu'ndan verilen 2 yıllık cezaya karşı, Ankara 9. İdare mahkemesi'nden yürütmeyi durdurma kararı aldı. Geçen yıl Kırkpınar başpehlivanı Taşçı'nın idrar numunelerinde doping maddesine rastlanmıştı. Taşçı bu karara itiraz etmiş ve bunun üzerine numuneler Yunanistan'da tekrar tahlil edilmişdi. Yine doping içeren maddeye raslanmıştı. Ceza kuruluna verilen Taşçı 2 yıl spordan men cezası almıştı. Bu arada Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün, bu karara bir üst mahkemede itiraz edecek.

ALİ ERDOĞAN

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır