kapat
26.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sami Yen'de şölen


1-Bilet kalmadı, 2-Efsane kadro son kez Sami Yen'de, 3-Fener yenilir, G.Saray 4 gol farkı kapatacak şekilde kazanırsa şölen var, 4-Şampiyonluk kaçsa bile no problem!
Son 8 sezona 6 lig şampiyonluğu, UEFA Kupası ve Süper Kupası sığdıran G.Saray'ın muhteşem kadrosu, sezona muhteşem bir şekilde veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, dün akşamdan itibaren Ali Sami Yen'i süslemeye başlarken, futbolcular "F.Bahçe bu sezon 15 deplasmanda 6 yenilgi aldı. Biz Trabzon'u devirirsek, şampiyonluk şansımız yüzde 50 olur" şeklinde görüş belirttiler

FIFA tazminat ödeyecek
Şampiyonluğun kaçması halinde bile, efsane kadroyu onore etmeyi planlayan taraftarlar, her sonuçta futbolcuları bağrına basacak. Biletleri tükenen maçın bir önemi de Hagi dışında, Inter'e imza atan Emre'nin de son defa Sami Yen'e çıkacak olması. Diğer Interli Okan ise cezası nedeniyle tribünde yer alacak. Bu arada G.Saray'ın şampiyonluğu için Samsun'un F.Bahçe'yi yenmesi, G.Saray'ın ise aradaki 4 gol farkı kapatacak bir galibiyet alması gerekiyor. Öte yandan FIFA, 2.Dünya Kulüplerarası Futbol Şampiyonası ertelendiği için G.Saray dahil 12 takıma tazminat ödeyecek. FIFA şu ana kadar 8 takıma 550 bin dolar ödeme yaptı. Turnuvanın ise 2003'te yapılacağı bildirildi.

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır