kapat
25.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Maradona pişman
Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından biri olan Arjantinli Diego Armando Maradona, "Uyuşturucu benim en kötü tercihim oldu" dedi. İtalyan La Repubblica gazetesine açıklama yapan Maradona, kötü bir seçim yaptığını belirterek, "Ama yaptım. Hiçkimse bunun için benim kafama silah dayamadı. Ama dünyanın en kötü şeyi olan uyuşturucunun bayrağını hiçbir zaman sallamadım" şeklinde konuştu.

Lider F.Bahçe'nin maçı Murat Ilgaz'ın
1.Lig de son haftanın hakemleri belirlendi. Bugün (17.00) Bursa-A.Gücü (İsmet Cengiz), İstanbul-Ç.Rize (Yılnur Önen). Bu maç Güngören Belediye Stadı'nda oynanacak. Yarın: Kocaeli-Adana (Selçuk Dereli), Siirt-Y.Yozgat (Çetin Sarıgül), Samsun-F.Bahçe (Murat Ilgaz), G.Birliği-Antalya (Reha Biçici), G.Saray-Trabzon (Ali Aydın).

Daems Gençler'de
Gençlerbirliği, Belçika'nın Lierse takımında futbol oynayan 22 yaşındaki orta alan oyuncusu Filip Daems ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Filip Daems, her yıl için 300 bin mark ücret alacak. Kırmızı-siyahlılar bu transferden dolayı Lierse kulübüne de 2 milyon mark bonservis bedeli ödeyecek.

Beach Volley geliyor
Türkiye'de yazın tadı olan Beach Volley (Plaj Voleybolu) Efes Light ile Haziran başında Alanya'da start alıyor. 1990 yılından beri All Sports Organizasyon tarafından düzenlenen ve yerli-yabancı ünlü voleybolcuların fileye yükseldiği Beach Volley 8-l0 Haziran tarihlerinde Alanya'daki Kleopatra Plajı'nda yapılacak. Bu yıl 3 ayaktan oluşan şampiyona daha sonra da 13-15 Temmuz'da Kuşadası'nda, 3-5 Ağustos'ta da Şile'de organize edilecek.

Bükreş derbisine İsviçreli hakem
Hakem skandallarıyla çalkalanan Romanya'da, 16 Haziran'da Dinamo Bükreş-Rocar Bükreş arasında oynanacak kupa final maçını İsviçreli Urs Meier'in yöneteceği açıklandı. Romanya Futbol Federasyonu sözcüsü, İsviçre Federasyonu'na yaptıkları başvurunun kabul edildiğini, iki kulübün de hakem üzerinde uzlaştığını açıkladı. Rocar Başkanı Gheorghe Florea daha önce yaptığı açıklamalarda, hakemlerin şike yaptıklarını iddia etmişti.

Nuri&Faruk tamam
İÇ transfer çalışmalarını sürdüren Kocaelispor'da, sözleşmesi sona eren kaptan Nuri ve Faruk ile bir yıllığına yeniden anlaşıldı. Nuri ve Faruk'un, 300'er milyar lira alacakları öğrenildi. Bu arada, kaleci Metin Mert'in de bugün imza atması bekleniyor. Bu arada Yozgat da dün golcüsü Preko ile mukavale yeniledi.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır