kapat
25.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 


Örnek insan

Şifo, sadece futbolculuğuna değil, efendiliği, istikrarı, verdiği sözü tutması ve de sakatlanmadan bu kadar sene Beşiktaş'a hizmet etmesine bir de insanlığını ekledi.

Gerçi son iki sezonda benden çok eleştiri aldı. Şimdi bile aynı şeyleri düşünüyorum, ama Şifo futbolcu olarak benim her zaman çok beğendiğim oyunculardandı. Hatta Beşiktaş'a geldiği ve Gordon'un onu oynatmadığı senelerde hep oynaması gerektiğini savunmuştum.

Yanlış hatırlamıyorsam; 1989 yılında Beşiktaş ile F.Bahçe Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kupası oynuyorlardı. Gordon, Şifo'yu ilk defa orta sahada serbest oynattı. O maçta Şifo hem muhteşem oynadı hem de Oğuz'u sahadan sildi. Bu arada takımı da mükemmel biçimde organize etti. Ondan sonra herkes Şifo'yu tanıdı. Hatta Vedat Okyar, uçakta gelirken bana Mehmet hakkındaki düşüncelerimden dolayı ne kadar haklı olduğumu söylemişti.

Şifo bırakıyor; iyi de yapıyor.

Bırakırken jübileden gelecek para ile çocuk okutacak. Muhtemelen ünlü spor adamlarından oluşacak konsorsiyum, Dünya Karması ile Beşiktaş'ı oynatacak. Belki de Beşiktaş bugüne kadar Avrupa'da yapamadığı tanıtımı bu jübile ile gerçekleştirecek. Şifo yapacağı insanlığa bir de Beşiktaş tanıtımını ekleyecek. Tüm camia olarak Şifo'ya yardımcı olmalı. Şifo, bu jübilede 90 dakika oynamalı.

Herkes bu jübileye gelmeli. Herkes elinden geldiğince Şifo'yu yormadan, elini cebine sokarak fazlasıyla teberrulu bilet almalı. Şifo, bilet satmak için kapı kapı gezmemeli.

Her ne kadar son iki sene bana kızdıysan bile, benim aklımdan geçeni yazdığımı bilirsin. Kimseye art niyetim olmadı, olmaz da. Son 2 senede iyi yazdığım hiçbir insanı senin kadar da tanımıyordum.

Tebrikler Şifo. Sadece iyi bir sporcu ve karakterli bir insan değil iyi bir gönül adamı olduğunu kanıtladın.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır