kapat
25.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 


Olacağı belliydi

Bir takımın oyun kurucusu kadar mükemmel olacağı sezon başından F.Bahçeliler'in bilmesi gereken çok basit bir gerçekti. 2.sınıf bir oyun kurucu Lukovski ile yola çıkarsan ve takımın teknik yönetimini de en büyük başarısı Renault'yu küme düşürmek olan İziç'e bırakırsan kötü son kaçınılmaz olur.

Dünkü maçı Gökhan'ın başını çektiği Türk Telekom'un dış adamları aldı. Aslında F.Bahçe, dış adamlar düellosuna güzel başlamıştı. Serdar ve Cömert'le ilk periyodu 29-27 önde kapatmıştı F.Bahçe. Daha sonra Türk Telekom'un muhteşem bir 2.periyodu geldi ki maçı bu çeyrekte kopardılar. Gökhan'ın peş peşe 5 üçlüğüyle 14 sayılık farkı burada oyuna koydu Telekom ve maçın sonuna kadar da korudu.

Futbolun 3 Büyükleri'nin son Mohikanı F.Bahçe de yok artık. Bu, basketbolun final serisini seyirci yönünden eksik oynayacağımızın bir göstergesi. Gelecek yıl için 3 Büyükler'e büyük bir ders çıktı bu maçtan. Sponsor yasasından yararlanıp basketbol şubelerine özel eğilmeleri gerek.

Telekom'un yarı finale kalması Ülker için de avantajlı oldu. Çünkü coşkulu F.Bahçe seyircisi Murat Didin'e çok sıkıntı yaratırdı.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır