kapat
25.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bütün popolar festivale!..


28 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında 'Ulusal Popo Haftası'nı kutlayacak İngiltere'de tüm gözler arka tarafa çevrildi
İngiltere'deşu günlerde tam gibi popo sevdası yaşanıyor. Bir kozmetik firmasının ortaya attığı popo haftası fikri, ülkeyi çılgına çevirdi. Nottingham Üniversitesi'nin yaptığı kamuoyu araştırmasında halkın yüzde 79'u popo haftasından yana olduğunu söyleyince "28 Mayıs-3 Haziran Ulusal Popo Haftası" ilan edildi. Bir hafta sürecek popo festivali nedeniyle Londra, Nottingham ve Manchester gibi büyük kentlerde bir dizi etkinlik düzenlenecek. Siyasi partiler de popo kampanyasını destekleme kararı aldı. (Kamuoyu yoklamalarında geniş popoluluların seçilme şansının az olduğunun tespit edilmesi politikacıları popoya duyarlı kılıyor).

AKILDAN ÖNEMLİ!
Popo haftası İngiltere'de yeni bir akımın doğmasına yol açtı. Son bir haftada açılan "Popo sevenler grubu" , "Genç popocular" gibi klüplerin sayısı 10'a ulaştı. Kampanya porno endüstrisine baskınlar düzenleyen Scotland Yard' ı bile ürküttü. Polis popo festivalini yakın takibe alacağını açıkladı.

Psikolog Dr. David Lewis'in araştırmasına göre kadınların yüzde 93'ü popolarının aşk ve iş hayatında önemli rol oynadığına inanıyor. Kadınların beden ölçüleri konusunda kocalarına en çok sordukları soru ise "Popom bu giysi içinde çok mu kötü görünüyor?" Erkeklerin yüzde 81' i de kadının poposunun aklından daha önemli olduğuna inanıyor. Evli erkeklerin yüzde 66'sı eşinin yuvarlak ve sert popolu olmasını istiyor. Ankete katılan 18 bin erkek, bir kadında aradıkları ideal popo kavisini de şöyle belirledi: En fazla 3-4 parmak...

ABD ve İngiltere'de popolarına estetik ameliyat yaptıran kadınların sayısı son bir yılda yüzde 47 artı. Popoyu en çok önemseyen ülke ise Jamaica. Jamaica'da popousu küçük olan kadınlar çok güç koca buluyor.

Güzel popo için10 öneri
* Yere çömelerek günde en az 30 kez otur- kalk hareketi yapın.

* Sert bir zemin üzerine oturun ve kalça kaldırma hareketleri yapın.

* Hergün 15 dakika kay- kay, kaydırak ve ayak boksu çalışın.

* Haftada bir kez poponuza badem yağı ile masaj yapın.

* Yumuşak koltukta uzun süre oturmayın.

* Günde 15 dakika bisiklet, 30 dakika yürüyüş yapın.

* Poponuz güzelleşinceye kadar dar pantalon giymeyin.

* Soğuk yerlere oturmayın.

* Kışın çift külotlu çorap giyin.

* Poponuzun plajda küçük görünmesini istiyorsanız bronzlaştırıcı krem sürün.

Politikada 'küçükler' başarılı
NOTTINGHAM Üniversitesi'nin araştırmasına göre siyasi hayatta poponun yeri büyük. Dünyanın tüm başarılı liderleri küçük ve düzgün popoya sahip. Kennedy, Clinton, Tony Blair zekalarıyla olduğu kadar popolarıyla da kadınların dikkatini çekti. Gözde olmayan politikacıların popoları geniş ve gevşek oluyor. Poposu büyük bir politikacının da bu yüzyılda başarıya ulaşması çok zor. Siyasilerin poposunu çirkinleştiren şey ise çok oturmak. Günde 3 saatten fazla yumuşak bir koltukta oturmak 'popo sendormu' yaratıyor.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır