|
|
 |
| |
|
Bankacılık ciddi iştir
Fon Bankaları Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Altınok, bankacılık sisteminde ciddiyetin, saygınlığın, özenin kaybolmasının krize davetiye çıkarttığını söyledi.
Dün Marmara Üniversitesi'nden fahri doktora unvanını alan Tevfik Altınok, törende bankacılığın öncelikle güven isteyen bir meslek olduğunun altını çizdi. Günün de ciddiyet istediğini belirten Altınok, kurallara uymadan yapılacak çalışmaların disiplinsizliği getireceğini sözlerine ekledi.
"Bankacılar mutlak surette dürüst ve müşterilerine sadık olmalı" diyen Altınok, sözlerine şöyle devam etti: "İşte bütün bunların varolması gereken bir sektörde bunların kaybolmaya başladığını görürseniz, kriz kapınızı çalıyor demektir." Demirbank'a çok ciddi teklifler olduğunu ve bu tekliflerin değerlendirildiğini söyleyen Altınok, sektörde bir reform bekleniyorsa, sorunları çözmeden bunun yapılamayacağına dikkat çekti.
|
|
 |
|