|
|
 |
| |
|
Gönlü Göz-Göz'de
İngiltere'nin Aston Villa takımında oynayan Alpay Özalan, "Futbolu doğduğum semtin takımı Göztepe'de bırakmak istiyorum" dedi
Futbol hayatını İngiltere'nin Aston Villa takımında sürdüren Alpay Özalan, futbolu bu sezon Süper Lig'e yükselen İzmir ekibi Göztepe'de bırakmak istiyor.
Alpay, kendi internet sitesi olan www.alpayozalan.com da yaptığı açıklamada, profesyonel futbolcuların para kazanmak için bu işi yapmalarına rağmen, içlerinde hep doğup büyüdükleri semtin takımında top koşturma özlemi duyduklarını ifade ederek, "Türkiye'nin büyük takımlarında top koşturdum, şimdi de İngiltere'de Aston Villa'dayım. Futbolu bırakmayı karar verdiğim son yılda, eğer o zamanın yöneticileri beni isterse, Göztepe'ye transfer olurum" dedi.
|
|
 |
|