|
|
 |
| |
|
Trabzon'da pazarlık başlıyor
Bordo-mavililerde iç transfer görüşmeleri bugünkü Denizli maçının ardından başlayacak. Sergen konusundaki son durum da yarın belli olacak. Ümit Özat'ın transferi ise çıkmaza girdi
Trabzonspor'da iç transfer görüşmeleri, bu akşam oynanacak Denizlispor maçından itibaren başlıyor. Yöneticiler ilk etapta, Sergen, Osman, Hami, Metin, Tamer gibi yıldızlarla yarından itibaren görüşecek. Geçen hafta iki görüşme yapılan Sergen'in durumunun da yarın kesinlik kazanacağı öğrenildi. Bu arada bordo-mavililerde, G.Saray'ın da talip olduğu Ümit Özat'ın transferinin çıkmaza girdiği öğrenildi. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın 2.5 milyon dolarlık isteğine Sümer'in, "1.5 milyon dolar verebiliriz yanıtı üzerine iplerin koptuğu öğrenildi.
Bordo-mavililerde bu akşamki maçta Sergen ilk 11'de oynayacak, Yanchev cezalı, Osman da sakat. Avni Aker Stadı'nda 19.00'da oynanacak maçı Muhittin Boşat yönetecek. Trabzonspor'un maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Metin AktaşĞ Cem, Macit, GüngörĞ Tamer, Gökdeniz, Erhan Namlı, Sergen, AbdulkadirĞ Oktay, Hami.
OSMAN DİYADİN
|
|
 |
|