kapat
20.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

1. Lige 2 bilet


Lider Göztepe Elazığ'da, takipçisi Diyarbakır da İstanbul'da tura çıkıyor. Zirvedeki iki takımın puan kaybetmesini bekleyen Kombassan ve Altay da İzmir'de karşı karşıya

Göztepe'ye 1 puan yeter
Yeni sezonda Birinci Lig'de mücadele edecek iki takım, Yükselme Grubu'nda bugün oynanacak birbirinden önemli maçlardan sonra belli oluyor. 35 puanlı lider Göztepe, Elazığ deplasmanında 1 puan bile alması halinde, gelecek sezon Birinci Lig'de yer alacak ekiplerden biri olacak. Elazığ Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı hakem Sadık İlhan yönetecek. Geçen hafta Altay'ı yenerek puanını 33'e çıkaran ve büyük avantaj yakalayan Diyarbakırspor da İstanbul'da Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya geliyor. İnönü Stadı'nda oynanacak bu maçın hakemi ise Murat Ilgaz.

TRT maçları yayınlıyor
İlk iki sırayı takip eden ve durumları zirvedekilerin maçlarına göre belli olacak 32 puanlı iki takım, Altay ve Kombassan ise İzmir Alsancak Stadı'nda karşı karşıya geliyor. TRT, saat 17.00'de başlayacak maçların üçünü de dönüşümlü olarak canlı yayınlayacak. Grubu ilk 2 sırada tamamlayıp 1.Lig'e çıkacak olan 2 takımın ardından 3, 4 ve 5. sıradaki ekipler eksta play-off maçlarına katılacak. 1.Lig'e son takım da buradan gelecek.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır