|
|
 |
| |
|
Aşk ve intihar komedisi
Moldovalı kızlara aşık olan iki gence aileleri evlilik izni vermedi. İşi sağlama almak isteyen aileler "Nataşa satıyorlar" diye kendi çocuklarını ihbar etti. Kızlar sınırdışı edilince iki genç köprüde intihara kalkıştı
Tuncay Turan ve Alican Keskin adlı iki genç, ailelerinin Moldovalı iki kızla evlenmelerine izin vermemesi üzerine Boğaziçi Köprüsü'den atlamak istedi. Gençleri intihar girişimine sürükleyen olay şöyle gelişti: Tuncay Turan ve Alican Keskin, bir süre önce Aksaray'da bir barda Moldovalı iki genç kızla tanıştı. Kızlarla flört etmeye başlayan iki arkadaş, ailelerinden evlilik izni istedi. Ancak Turan ve Keskin Aileleri "Onlar Nataşa" diye evliliğe karşı çıktı. Bunun üzerine iki genç, bir ev tutup sevgilileriyle birlikte yaşamaya başladı. Bu durumu içlerine sindiremeyen iki gencin ailesi, polise başvurarak, 'Çocuklarımız iki Moldovalı kadını para karşılığı satıyor' diye ihbarda bulundu.
HAMİLE BIRAKMIŞLAR
Bunun üzerine Tuncay Turan ve Alican Keskin'in tuttukları eve baskın düzenleyen polis, gençleri sevgilileriyle birlikte gözaltına aldı. Yapılan soruşturma sonunda vize süreleri dolduğu belirlenen Moldovalı kızlar sınırdışı edilirken Turan ve Keskin serbest bırakıldı. Sevgililerinin sınırdışı edilmelerine çok üzülen iki genç, çok miktarda alkol aldıktan sonra bindikleri taksiyi Boğaziçi Köprüsü'nde durdurdu. Köprüde intihar tehdidinde bulunan gençlerden Tuncay Turan ikna edilirken, Alican Keskin "Sevgililerimiz hamile. Onları getirin. Yoksa kendimi atarım" diyerek vücudunu jiletle doğradı. Alkolün etkisiyle düşme tehlikesi geçiren Keskin, son anda kurtarıldı.
Özer KILIÇ
|
|
 |
|