kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Aşk var efenim, aşk var


Yılın aşkı! Nilüfer ve Reha Muhtar gizli ilişkilerini resmen açıkladı: Her şey bir yemekle başladı, sonra telefonlar. Baktık ki güzel bir ilişkinin içindeyiz
Türk Popu'nun yıldızı Nilüfer ve ekranların en çok izlenen 'anchorman'i Reha Muhtar... İkisi de mesleklerinin zirvesinde. Bugüne dek birbirlerine yakıştırılmamışlardı belki. Ancak bugün hiç akla gelmeyen gerçekleşti ve Nilüfer ile Reha Muhtar aşklarını resmen ilan etti.

Yaklaşık bir aydan beri gizli gizli devam eden Nilüfer-Reha Muhtar ilişkisi, çiftin dün yaptığı basın toplantısıyla meşrulaştı.

GİTTİ GÖKBERK, GELDİ REHA
Nilüfer, yıllardır birlikte olduğu ve İstanbul-Ankara arasında mekik dokuduğu, eski milletvekili sevgilisi Gökberk Ergenekon'dan bir süre önce ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta magazin basınında ünlü şarkıcı ile Ergenekon arasındaki bağların tamamen koptuğu yönünde haberler çıkmıştı.

Nilüfer işte bu ayrılık sürecinde Reha Muhtar'la yakınlaştı. Yakınlaşmada şarkıcının evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı ile yeni çıkacak albümünün etkisi büyüktü. Çünkü Muhtar, hem evlat edinme döneminde hem de daha sonra Nilüfer'le sık sık görüştü.

Ancak aşk, yeni albümün piyasaya çıkacağı dönemde filizlendi. Muhtar, programına Nilüfer'i davet etti, Nilüfer ise program öncesi bir görüşme yapmak istedi. Yemekte bir araya gelen çift aşık olduklarını o anda fark etti.

YALAN YANLIŞ YAZILMASIN
Gökberk Ergenekon'dan 'evlenmek istemediği' için ayrıldığını belirten Nilüfer, ilişkisini gizli tutmak istediği bu dönemde sessiz ve derinden hareket etti. Muhtar'la daha çok evinde buluştu. Gözlerden uzak kalmaya özen gösterdi.

Ancak bu gizlilik uzun sürmedi. Nilüfer ile Muhtar'ın geçtiğimiz hafta yaptığı Atina yolculuğu her şeyi açıkça ortaya çıkardı. Üç günlük bir tatil kaçamağı yapan çift, Show TV'nin RTÜK tarafından kapatıldığı perşembe gününü fırsat bilerek, Atina'ya uçtu. Business class'ta seyahat ettiler ve kendilerini tanıyanlardan çekinmediler. Nilüfer'in uçuş sırasında Reha Muhtar'ın omzunda uyuduğu öğrenildi. Çiftin aşkı kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Bunun üzerine ünlü aşıklar açıklama yapma zamanının geldiğini düşündüler.

NİLÜFER'İN EVİNDE BULUŞMA
Kanlıca Lacivert Restaurant'ta düzenledikleri basın toplantısında "Kendimizi güzel bir ilişkinin içinde bulduk" diyerek aşklarını ilan eden Nilüfer ve Reha Muhtar, basın mensuplarına mutluluk fotoğrafı çektirtti. Ve aşklarının nasıl başladığını anlattı:

"Bundan bir ay önce bir yemekte bir araya geldik. Daha sonra sık sık telefonlaşmaya başladık. Bir de baktık ki güzel bir ilişkinin içine girmişiz. Beraberliğimizi bir süre saklamak istedik. İyi de yapmışız. Çünkü bu süre içinde ilişkimizi kendi içimizde tartma fırsatı bulduk. Şu anda hakkımızda çıkacak olan yalan-yanlış bilgileri önlemek için bu açıklamayı yapıyoruz."

Reha aşkta da reytingi sever
Çapkınlığıyla tanınan Reha Muhtar'ın basına ilk yansıyan aşkı ünlü müzisyen Mehveş Emeç'ti. Evlilik hazırlıkları yaptığı Emeç ile 2 yıl beraber olan Muhtar'ın ilişkisi sürpriz bir şekilde sona erdi. Muhtar daha sonra ise Harika Avcı ile aşk yaşamaya başladı. Ancak bu ilişki de fazla sürmedi. Muhtar, Avcı'dan sonra kısa süreli ilişkiler yaşadı ve kalbini uzun süre 'büyük' heyecanlara kapadı. Ta ki Nilüfer ile karşılaşıncaya dek.

Nilüfer sessiz ve derinden gider
Nilüfer 1994 yılında eski milletvekili Görberk Ergenekon ile tanıştı. Bu ilişkisi sessiz sedasız başladı, duyulduğunda yankı uyandırdı ve 7 yıl sürdü. Ama evlat edinmeden kısa bir süre önce yine sessiz sedasız noktalandı. Sevgisini evlatlık edindiği Ayşe Nazlı'ya adayan Nilüfer, her ilişkisinde olduğu gibi Reha Muhtar ile olan ilişkisini de uzun süre gizlemeyi başardı. Nilüfer, ilk evliliğini 1977 yılında plakçı Yeşil Giresunlu ile ikinci evliliğini 1984 yılında müzisyen Çetin Akçan ile yapmıştı. Nilüfer ayrıca Rıza Silahlıpoda ile de uzun süren bir aşk da yaşamıştı.

Özay ORAL

 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır