kapat
12.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Superbahis
 

Türkiye-İsrail elele


2.yarıda fark kapanmaya başlayınca çıldıran Yunan taraftarlar, Efesliler'e saldırdı. İsrailli basketbolseverler, Türk seyircilerin tarafında yer alıp bu kavgayı bitirdi

Fanatik Yunanlılar
Finale çıkan İsrail takımı Maccabi'nin taraftarları dün geceki karşılaşmada Efes Pilsen'e büyük destek verdi. Karşılaşma sırasında Yunan takımının seyircileri Efesli taraftarlara saldırdı. Bu olayda Maccabi taraftarları, Panathinaikoslular'ı yuhaladı ve Efes tarafına geçerek lacivert beyazlı takım için maç boyunca tezahürat yaptı. İki ülke seyircileri maçı yan yana izleyerek büyük bir dostluk örneği sergilediler.

Mirsad'dan destek
Karşılaşmayı takip edenler arasında Racing Paris'de oynayan eski Efes Pilsenli Mirsad Türkcan da vardı. Milli oyuncu mücadeleyi NBA'den eski takım arkadaşı Patrick Ewing ile izledi. Öte yandan Efes Pilsen koçu Oktay Mahmudi, "İlk yarıda açılan farkı, ikinci yarıda bir türlü kapatmayı başaramadık" açıklamasını yaptı.

"2.yarı yetişemedik"
Mahmudi, takımının maça kötü başladığını ifade ederek, "Ancak ikinci yarıda sahada gerçek bir Efes Pilsen izlendi. Farkı 19 sayıdan 2 sayıya dek düşürdük. Fakat acele atışların girmemesi sonucu yakaladığımız tempoyu kaybettik. Böylece de maçtan yenik ayrıldık. Artık pazar günü oynayacağımız CSKA Moskova maçına bakacağız. Yunan takımını da kutluyorum" diye konuştu.

FEHMİ ÖZGÜLER

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır