kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

KISA KISA KISA


Fatih: Sağ kapalı
F.Bahçe ile Türkiye Kupası yarı finalinde oynanan 4-4'lük maçın ilk 11'inde yer almayan Fatih, Capone'nin sakatlığından dolayı bu derbide ilk 11'de forma giyecek. Tecrübeli futbolcu, kupa maçında defansın sağ tarafından gelen F.Bahçe akınlarına bu kez geçit vermeyeceğini iddia etti.

Capone çok üzgün
G.Saray'ın Brezilyalı futbolcularından Capone, sakatlığı nedeniyle F.Bahçe maçında oynayamayacağı için çok üzgün. Sol ayak tendonundan sakat olan Capone, "Böyle büyük bir maçta forma giymeyi isterdim. Ancak sakatlığım buna engel. Yine de arkadaşlarım gerekeni yapacaktır" dedi.

Tanman görevde
G.Saray Kulübü, Futbol Şubesi Genel Koordinatörü Cüneyt Tanman'ın istifa ettiği yolundaki haberlere tepki gösterdi. Cüneyt Tanman ve Genel Sekreter Sinan Kalpakçıoğlu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "Tanman'la imzalanan sözleşme Aralık 2001'e kadar geçerlidir ve devam etmektedir" denildi.

Suat formayı kaptı
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, pazar günkü derbide sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak olan Ümit Davala'nın yerine orta sahada Suat'a görev verecek. Son haftalarda Suat'ın sergilediği performanstan memnun kalmayınca tecrübeli futbolcuya ilk 11'de şans vermeyen Romen teknik adam, hafta içinde yapılan antrenmanlarda sürekli izlediği ve form durumunu arttırdığını gözlediği Suat'ı oynatmak için ikna oldu.

Tılsım 1 yaşında
Fenerbahçe'ye, geçen sezon 5 Mayıs 2000'de oynanan ve 3-1 kaybettiği G.Birliği maçından sonra kendi sahasındaki tüm maçlarını galibiyetle bitirdi. O tarihten beri Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ikisi Kupa maçı olmak üzere toplam 18 maç yapan sarı-lacivertlilerin Kadıköy tılsımı bugün 1 yılını geride bıraktı

Derbi primi sır
Fenerbahçe yönetimi, G.Saray maçının primiyle ilgili ser veriyor sır vermiyor. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın takımın kazanması halinde primi soyunma odasında açıklayacağı ve rakamın rekor seviyede olacağı öğrenildi

Yusuf için ödeme
Denizlispor'un Yusuf'un transferinden doğan alacağı için F.Bahçe Kulübü'nü icraya vereceğini açıklaması üzerine başkan Aziz Yıldırım harekete geçti. Sarı-lacivertli takımın başkanı Denizli'ye cebinden 720 milyar liralık ödeme yaptı.

Jazz başka bahara
NBA'de Malone ve Stockton'ın takımı Utah Jazz şampiyonluk hayallerini yine başka bir sezona bıraktı. Play-off'un ilk turunda Dallas Mavericks'e sahasında 84-83 yenilen ve seride 3-2 geriye düşen Jazz elenmekten kurtulamadı. İlk yarıyı 48-33 önde kapatan Jazz, 4. periyottaki 27-12'lik skorla rakibine teslim oldu. Maçın son basketi bitime 10 saniye kala Calvin Booth'tan gelirken, Jazz önce Bryon Russel, sonra da Malone ile galibiyet fırsatını kullanamadı. Mavericks böylece 13 yıl sonra play-off'ta tur atladı.

Ringin kralıyız
16. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası dün sona ererken, Türkiye 4 altın, 1 gümüş ve 6 bronz madalya ile takım halinde şampiyon oldu. Son günde 4 altın madalya kazanan boksörlerimize madalyalarını Devlet Bakanı Fikret Ünlü taktı. Dün şampiyon olan boksörlerimizşöyle: 48 kilo: Agasi Agagüloğlu, 57 kilo: Ramazan Palyani, 63 kilo: Mustafa Karagülle, 75 kilo: Serdar Üstüner.

Bravo çocuklar
Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası Nevşehir'de dün başladı ve Özel Ortadoğu Koleji ilk maçında Tayvan'ın Senyor High School takımını 60-46 yendi. Erkeklerde de Bursa Çınar Lisesi, Çek Cumhuriyeti'nden Gymazium Benesov'u 58-26 yenerken alkışlandı.

MUSTAFA FERVEREN-NEVŞEHİR

Y.Yozgat-Kocaeli
Ligde bugün gündüz üç maç oynanıyor. Saat 16.30'da başlayacak günün önemli maçında Yimpaş Yozgatspor sahasında Kocaelispor'u ağırlıyor. Maçın hakemi Kadir Tozlu. 16.30'da başlayacak başka bir maçta ligden düşen iki takım karşılaşıyor: Adanaspor-Erzurumspor. 16.00'da ise Antalyaspor, Atatürk Stadı'nda Samsunspor ile karşılaşıyor.

UEFA'dan 8 Türk hakemine görev
UEFA Hakem Komitesi, 8 Türk hakemine görev verdi. Hakemlerimizin yöneteceği maçlar şöyle: 1 Haziran: Danimarka-Çek Cumhuriyeti (Ümit Milli) Muhittin Boşat, Mehmet Kaya, Adnan Ayçiçek, Ferhat Gündoğdu, 23-24 Haziran: Arnavutluk takımı - Romanya takımı (Intertoto) Ali Aydın, 7-8 Temmuz: İskoçya-Yugoslavya takımlarının galibi-Almanya takımı (Intertoto) Mustafa Çulcu, 14-15 Temmuz: İtalya takımının, Moldova-K.İrlanda ile Macaristan-Ermenistan takımlarının galibi ile Intertoto Kupası maçı, Metin Tokat.

G.Antep isyan etti
G.Antepspor, F.Bahçe'ye 4-3 yenildiği maçta, anons yapıldığı için rakibine sadece 1.5 milyar lira ceza verilmesine isyan etti. Başkan Celal Doğan, "Yapılan anons ve tezahüratın 3.2 şiddetinde depreme eşit olduğu ifade edildi. F.Bahçe olmaması gerekeni yaptı ve 1.5 milyar lira ceza ödeyerek karşılaşma kazandı. Gerçekten çok büyük bir rakam! Ama aynı uygulamayı biz yapsaydık başımıza neler gelirdi neler..." dedi

İlk etap Kremer'in
Tofaş-Fiat Rallisi dün İzmir Fuarı'ndan verilen startla başlarken, 7 etaptan oluşan 33 kilometrelik ilk günü Armin Kremer 21.01.09'luk derecesi ilk sırada bitirdi. Günün ikinciliğini ise Toyota Corolla ile yarışan Serkan Yazıcı, 21.07.07 ile aldı. Subaru İmpreza ile yarışan Ercan Kazaz ise 21.38.03 ile ilk günü 3. bitirirken, Rocco Theunissen 21.51.05 ile 4., Alexander Potapow 21.57.06 ile 5. ve Ali Deveci 22.49.08'luk derecesi ile 6. sırada yer aldılar.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır