kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Güvenim tam


"Futbolcularımız bugüne kadar büyük zaferler kazanıp,mutluluklar yaşattı. Pazara Kadıköy'de de gerekeni yapacaklarına inanıyorum."

Onlar işlerini biliyor
Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, Fenerbahçe maçı öncesinde, "Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Onlar pazar günü yapacakları işi çok iyi biliyorlar" dedi. Süren şöyle devam etti: "Bugüne kadar futbolcularımızla büyük zaferler kazandık, çok büyük mutluluklar yaşadık. Hepsi de en zor şartlarda üzerlerine düşenin en iyisini yaptılar. Onlara hep güvendik, yine güveniyoruz

Görevlerini yapacaklar
Futbolcularımız Galatasaray'ın nasıl temsil edileceğini çok iyi biliyorlar. Şimdiye kadar oynadıkları tüm maçlarda da Galatasaray'ın her zaman sahaya kazanmak için çıktığını gösterdiler. Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda da aynı şeyi yapacaklardır. Kazanmak için çıkıp, bunun için mücadele edecekler. Oyuncularımızın Kadıköy'de de üstlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini herkes biliyor.

Her sonucu hazmederiz
Biz, her üç sonucu da hazmetmeyi bilen bir camiayız. Bugün Galatasaray Kulübü'nü belli bir noktaya getirdiysek, hem Türkiye, hem de tüm dünyada saygı duyulan bir isim yaptıysak bunu bir ekip olarak başardık, oyuncularımızla, teknik heyet ve yöneticilerimizle yaptık. Sonuna kadar oyuncularımızın arkasındayız. Ben pazar günü de galip gelerek beşinci şampiyonluğumuzu kutlayacağımıza inanıyorum."

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır