kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kredi vurgununa 5 yıl


Sahte evraklarla beş ayrı bankadan kredi kartı aldığı ve dolandırıcılık yaptığı öne sürülen iç mimar Şebnem Parlar için savcı 5 yıl hapis istedi
Sahte evraklarla, 5 ayrı bankadan kredi kartı aldığı ve bu kartlarla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Şebnem Parlar'ın 5 yıl hapsi istendi. Kadıköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün yapılan duruşmada iç mimar Şebnem Parlar, bilirkişi heyetinin mahkemeye sunduğu kendini suçlayan rapora itiraz etti.

Bilirkişi raporunun çelişkilerle dolu olduğunu söyleyen Parlar, "Raporda benim, 24 Şubat 2000 tarihinde Finansbank'ın kredi kartıyla para çektiğim ileri sürülüyor. Oysa ben o tarihte tutukluydum. Böylesine maddi hatalarla dolu raporun geçersiz sayılmasını rica ediyorum" dedi. 15 aydır cezaevinde olduğunu söyleyen Parlar, tahliyesini talep etti.

TAHLİYEYE RET
Durumu değerlendiren mahkeme heyeti, yeni bir rapor hazırlanması için 3 kişilik yeni bilirkişi heyeti tayin edilmesini kararlaştırdı. Parlar'ın tahliye talebi ise reddedildi. Oldukça şık bir giysiyle mahkemeye gelen genç kadın, elleri kelepçelenerek kaldığı cezaevine gönderilmek üzere ring aracına bindirildi.

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır