kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Aşk mektupları hapisten kurtardı


Şansel Taylan adlı doktoru kaçırdığı gerekçesiyle yargılanan işadamı, genç kadının yazdığı aşk mektuplarını ortaya çıkarınca hapisten kurtuldu
İzmir'li işadamı Mustafa Şahin, 5 ay önce İzmir Balçova Termal Tesisleri'nde fizyoterapist olarak çalışan doktor sevgilisi Şansel Taylan'la (25) Samsun'a kaçmış ve burada yakalanmıştı. Doktor sevgilisinin şikâyet etmesi üzerine iş adamı hapse girdi. Dört ay hapis yatan işadamı Şahin, dünkü duruşmada doktor sevgilisinin kendisine yazdığı aşk mektuplarını mahkemeye sundu. Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Şahin, "İki kez evlenmek için kaçtık. O benden, ben ondan vazgeçemem.

ANNESİ ZORLADI
Ama onu günahlarıyla seviyorum. Annesinin zoruyla benden şikâyetçi oldu. İşte bana sevgi dolu sözleri. Mektubunu, 'sevgili karın' diye bitiriyor." Ortaya çıkan aşk mektuplarının ardından Mustafa Şahin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şahin'e yazdığı mektubunun birinde "Bir isteğim var senden, ömür boyunca tek ve en çok sevdiğin kadın olabilir miyim?" diyen doktor, şikâyetçi olup yaktığı sevgilisini yazdığı mektuplarıyla yine kendisi kurtarmış oldu.

Tutuksuz yargılanacak olan Şahin, doktor sevgilisinin kendisi hapisteyken, 4.5 aylık çocuklarını kürtajla aldırdığını öne sürerek, tazminat davası açacağını da söyledi.

İsmail AKDUMAN

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır