kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

3 kadın 3 dram


Üçü de kadın, üçü de anne... Birbirlerini ne gördüler, ne de tanıdılar... Ancak kader onları 'hastalıkta ve sağlıkta birlikte' sözü verdikleri kocalarının eliyle gelen ölümle buluşturdu...

1- ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

Öfkeli kocanın korkunç cinneti
Hüseyin Durak, kendisini terk eden eşi Zerrin Durak'ı kurşun yağmuruna tuttu. Bir kurşun da kendi başına sıktı

Adana'da, sekreterlik yapan bir çocuk annesi Zerrin Durak (36), şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir ay önce eşi Hüseyin Durak'tan ayrı yaşamaya başladı. Eşinin kendisini terk etmesini kabul edemeyen Hüseyin Durak, dün sabah Zerrin Durak'ın çalıştığı işyerini silahla bastı. Eşiyle bir süre tartışan öfkeli koca, 6 yıllık eşini kurşun yağmuruna tuttu.

BİR KURŞUN DA KENDİNE
Talihsiz kadın Zerrin Durak olay yerinde hayatını kaybederken, Hüseyin Durak da silahını başına dayayarak aynı odada intihar etti. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Durak, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Soruşturma devam ediyor.

2- AYRILIK ÖLÜM GETİRDİ

Sokakta bıçaklı infaz
Kocasına boşanma davası açan Güler Kaya, sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Polis kocayı arıyor

Antalya'da, 31 yaşındaki Güler Kaya, 10 yıl önce anlaşamadığı eşi Necati Kaya'dan (37) ayrı yaşamaya başladı. Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan genç kadın, 20 gün önce de eşinden boşanmak için dava açtı. Ancak, genç kadın Güler Kaya dün sabah işe gitmek üzere evden çıktıktan sonra, kimliği henüz tespit edilemeyen bir genç tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Aldığı darbeler sonucu Güler Kaya olay yerinde hayatını kaybederken, katil kaçtı. Güler Kaya'nın kızkardeşi Elif, "Ablam boşanma davası açtıktan sonra tehdit almaya başladı. Eniştem bizi sürekli rahatsız ediyordu" dedi. Polis, Güler Kaya'nın kocası Necati Kaya'yı cinayet zanlısı olarak arıyor. Genç kadının cesedi otopsi için Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3- KISKANÇLIK KRİZİ

Dedikodu yüzünden öldürdü
Ramazan Cin, 25 yaş küçük karısını 'kendisini aldattığı' dedikoduları yüzünden sokak ortasında öldürdü

Antalya'da, 57 yaşındaki kıskanç koca Ramazan Cin, 32 yaşındaki eşi Süheyla Cin'in kendisini aldattığı şeklindeki dedikoduları duyunca, karısıyla arası açıldı. Ve iki yıllık evli Cin çifti kavga etmeye başladı. Kocasının kıskançlığına dayanamayan genç kadın 2 ay önce annesinin evine gitti. Bu durumu gururuna yediremeyen Ramazan Cin, defalarca denemesine rağmen eşinin evine dönmesini sağlayamadı.

KATİL KOCA KAÇTI
Bunun üzerine, Cin, dün sabah eşinin annesinin evinin önünde beklemeye başladı. Sabah annesinin evinden, olacaklardan habersizce ekmek almak için dışarı çıkan kadın, kocasıyla karşılaştı. Ramazan Cin, tereddüt bile etmeden karısını sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Süheyla Cin, olay yerinde hayatını kaybetti. Katil koca ise olay yerinden hemen uzaklara kaçtı.

Yüksel SOYLU - Nazan ERDEM - Yusuf DALAMAN

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır