|
|
 |
| |
|
Kravatına iddiaya girdiler
ANAP lideri Yılmaz, yarı finalde kaybettiği kravatı, Pazar günü Turizm Bakanı Erkan Mumcu'dan geri almayı hedefliyor
Başbakan Yardımcısı ve ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, zorlu derbi karşılaşması öncesinde, Turizm Bakanı Erkan Mumcu ile iddiaya girdi. İddiada ortaya ipek bir kravat konuldu.
Koyu bir Galatasaraylı olan Mesut Yılmaz, karşılaşmayı Galatasaray'ın kazanacağını ve bu sonuçla şampiyonluğa da ulaşacağını iddia etti. Turizm Bakanı Erkan Mumcu ise, "Fenerbahçe kendi saha ve seyirci avantajını kullanıp maçı kazanacaktır. Bu sonuç Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşır"
dedi. "Ben Fenerbahçe taraftarıyım" diye ekleyen Mumcu, "Zor bir maç olacak. Galatasaray'dan korkmuyorum dersem yalan olur. Ancak, Fenerbahçe iyi futbol oynuyor. Ayrıca kazanmak zorunda. Fenerbahçe şampiyonluğu, ben de kravatı kazanacağım" şeklinde konuştu. Yılmaz ile Mumcu, kupa yarı finali öncesinde de iddiaya girmişler ve maçı Fenerbahçe penaltı atışları sonunda kazanınca, Yılmaz, Mumcu'ya bir adet sarı-kırmızı renkler taşıyan kravat almıştı.
BAKANLAR 'YÜREK DAYANMAZ' DİYOR
'Derbiye gidilmez'
Sadece Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu ile Devlet Bakanı Tunca Toskay Pazar günü oynanacak büyük derbiyi izlemek için İstanbul'a gideceğini söyledi. Diğer görüş bildiren bakanlardan Mehmet Keçeciler, Safter Edip Gaydalı ve Hüsamettin Özkan maça gitmeyeceklerini belirtti.
ÖRNEK OLSUN
Fikret ÜNLÜ (Devlet Bakanı)
Benim bir gözüm G.Saray'da, diğer gözüm ise F.Bahçe'de olacak. Ancak, oğlum Barış F.Bahçeli. Bu yüzden ben de biraz Fenerbahçe'ye sıcak bakıyorum. En büyük arzum, karşılaşmanın sporun evrenselliğine uygun biçimde geçmesi. Bu derbinin olaysız bitmesini ve örnek olmasını arzuluyorum.
BU MAÇ KAÇMAZ
Metin BOSTANCIOĞLU (Milli Eğt. Bak.)
İstanbul'a gidip karşılaşmayı izleyeceğim. Bence F.Bahçe ağır basıyor. Seyirci avantajı ve mutlak kazanmak zorunda olması sarı-lacivertli ekibi favori kılıyor. Kısacası, Fenerbahçe yenecek, bu iş bitecek.
SAHA KORKUTMAZ
Edip Safter GAYDALI (Devlet Bakanı)
Türkiye'de hâlâ Galatasaray'ın üstünlüğü tartışılıyorsa bundan esef duyarım. Galatasaray bu maçı kazanacak ve şampiyon olacak. Biz bu maçta Fenerbahçe'yi Real Fenerbahçe olarak görüyoruz. Galatasaray için hiçbir saha dezavantaj olmaz.
ALKIŞA KIZARLAR
Mehmet KEÇECİLER (Devlet Bakanı)
Ben Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Maça gitmeyeceğim. G.Saray gol atınca ben dayanamam ayağa kalkar alkışlarım. F.Bahçe Stadı'nda G.Saray'ı alkışlayınca kızanlar olabilir. Sportmence bir maç olacağına inanıyorum.
G.SARAY KAZANIR
Sümer ORAL (Maliye Bakanı)
Maça gidip gitmeme konusunda karar vermedim. Ancak sezonun en zorlu karşılaşmasını G.Saray'ın kazanacağını düşünüyorum. Bu galibiyet G.Saray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi anlamına da gelecek.
Tayfun BAYINDIR
|
|
 |
|