kapat
02.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Fener'in yıldızı parlak


Astrolog Ayda Ersan Denizli için kaynak eser niteliği taşıyan bir çalışma yaptı ve Fenerbahçeli futbolcuların yıldız falına baktı
Ligde şampiyonluğu belirleyecek Fenerbahçe-Galatasaray derbisine 4 gün kala tansiyon giderek yükseliyor. Fenerbahçe kendi sahasında galip gelip Galatasaray'ı yakalamayı planlıyor; Galatasaray ise ezeli rakibini sahasında yenip şampiyonluk yolunda rahat bir nefes alma hesabı yapıyor.

Bu soruların cevaplarını 6 Mayıs Pazar akşamı Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcular verecek. Peki yıldızlar bu tarihi maç için neler söylüyor? Hangi futbolcu 6 Mayıs'ta formunun zirvesinde hangisi kötü bir gününde?

Astrolog Ayda Ersan, derbi gecesi Fenerbahçe'nin oldukça rahat olacağını söylüyor. Ancak eklemeden de geçemiyor: "Kaleciler maça çok etki edecek."

FB FORVETİ SAĞLAM
* Sezgilerini dinle

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli 6 Mayıs akşamı sezgilerinin desteğiyle hangi oyuncuları oynatacağına dair önemli kararlar verebilir. İç sesini dinleyerek oyuncularını iyi değerlendirebileceği bir günde.

* Rüştü dikkat!

Fenerbahçe kalecisi Rüştü de ilginçtir ki Taffarel gibi Boğa burcundan bir oyuncu. 6 Mayıs'ta Boğa burcu Güneş'ten olumlu etkiler alıyor. Fakat Rüştü o gün ruhsal olarak daha gerilimli olacak. Öz güveninin fazlalığı bireyselliğini ön plana çıkartabilir.

* Serhat'ın günü

Maçın oynanacağı gün doğum günü olan genç oyuncu fiziksel olarak da formda. Yıldızlar Serhat'a 5 üzerinden 5 yıldız veriyor.

* Baliç umulanı veremez

Fazla rahat olabileceği gözleniyor. Fakat ekip ruhuna uyabilir. 5 üzerinden 2 yıldız.

İSVEÇLİ YILDIZ FORMDA
* Anderson zirvede

Kritik kararlar alabilme yeteneği 6 Mayıs gecesi onu zirveye taşıyabilir. 5 üzerinden 4 yıldız.

* Rapaiç vasat

Rapaiç maç günü duygusal bakımdan zorlanabilir ve kendini ifade etmekte zorlanabilir. 5 üzerinden 3 yıldız.

* Revivo'nun gecesi

Revivo hem fiziksel olarak güçlü hem de takım performansıyla hareket edeceği bir günde. Kendisine 5 üzerinden 4 yıldız.

* Ali Güneş OK.

Kendisine güveniyor ve önemli anlarda kendini ortaya koyabilir. 5 üzerinden 3 yıldız.

* Yusuf sürpriz

Geçmişten ders almış ve eski hatalarını tekrarlamamakta kararlı. Güçlü performans sağlayabilir. 5 üzerinden 3 yıldız.

* Lazetiç çok iyi

Akılcı ve teknik oyunuyla ön plana çıkabilir. 5 üzerinden 4 yıldız.

* Abdullah formsuz

Hızının düşük olabileceği ve karar alma güçlüğü çekebileceği bir gün. 5 üzerinden 2 yıldız.

* Mirkoviç korkuyor

Kendisini ortaya koymakta çekimser davranabilir. Biraz daha aktif olmasında fayda var. 5 üzerinden 3 yıldız.

* Ogün oynamalı

Bu gün kendisine şans verilirse çok başarılı olabilir. Ogün için sürpriz başarılar söz konusu. 5 üzerinden 4 yıldız.

* Mustafa Doğan ılımlı

Biraz çekimser oynayabilir ve fazla ılımlı davranabilir. 5 üzerinden 2 yıldız.

BİZİM YILDIZLAR DA FENER'DEN YANA

Yenemezsek haram olsun
M.Ali Erbil "G.Saray'ı yenmeden şampiyon olacaksak bu şampiyonluk bize haram olsun" derken sevgilisi Nefise Karatay, "M.Ali mutlu olsun diye F.Bahçe'nin yenmesi için dua ediyorum" diye konuşuyor.

DEMET ŞENER KORKMUYOR

Kadıköy mü? Hıhh..
Maçın Rüştü Saracoğlu Stadyumu'nda olması bizim için hiç önemli değil. Biz San Siro, Old Trafford, Nou Camp gibi futbol cehennemlerinden zaferle çıktık. Saracoğlu'nda Fenerbahçe'yi 2-1 yener, şampiyonluğumuzu da ilan ederiz.

ASU EMRE 2-0 DİYOR

G.Saray ne zaman yendi ki
Takım tutmuyorum ama babam ve erkek arkadaşım Fenerbahçeli olduğu için bir sempatim var. Bence bu maçı Fenerbahçe 2-0 alır. Çünkü Galatasaray hiç bir zaman yenememiş ki. Fenerbahçe Kadıköy uğurunu devam ettirip bence şampiyon olacak.

Kutluay: Tribünde buluşalım
AEK'nın Panathinaikos'u yenip Yunanistan Kupası'na uzandığı maçın 'en değerli oyuncusu' seçilen basketbolcu İbrahim Kutluay, derbi için özel olarak İstanbul'a geliyor.

22 sayı kaydederek kahraman olduğu maçın ardından uzatılan mikrofonlara, "Beni F.Bahçe formalı seyirciler ateşledi" diyecek kadar koyu taraftar olan Kutluay, taraftarlara mesaj yolladı. "Bayrağımı kapıp, takımımı desteklemek için tribünde olacağım" diyen ünlü basketbolcu şöyle devam etti:

"Son 5 maçta alınan 4 mağlubiyet beni çok üzdü. Kendi kendime ben bu zor maçlarda takımımın yanında değilim diye yenildiğimize inanmaya başladım. Bu kez 40 bin taraftar, el ele bu büyük zaferi izlemek üzere tribünde buluşacağız."

YARIN DA CİMBOM'UN FALI
* Sürpriz golcü kim olacak?

* Kimi sakatlık bekliyor?

* Hep silikti, o gece parlayacak

* Yıldız forvet sahada dolaşacak

Bülent GÜNAL

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır