kapat
27.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Ali'den meydan dayağı


Beşiktaş'ın hırçın yıldızı dün akşam bir güvenlik görevlisini araç direksiyon kilidi ile dövüp hastanelik etti. Ali Eren olaydan sonra kayıplara karıştı
Beşiktaş'ın hırçın futbolcusu Ali Eren olay çıkardı. Siyah-beyazlı oyuncu dün akşam saat 20.00 sıralarında Kadıköy Ataşehir'de tartıştığı sitenin güvenlik görevlisini döverek hastanelik etti. Ataşehir 36-A Blok'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan Yaşar Uslu, Ali Eren'in kullandığı otomobili sitenin girişinde durdurdu.

Kanlar içinde kaldı
Otomobili durduran Uslu ile Ali Eren arasında tartışma başladı. El kol hareketleriyle uzayan tartışma sırasında Ali Eren, otomobilinde bulunan araç direksiyon kilidini alıp otomobilden dışarı çıktı ve Uslu'ya vurmaya başladı. Uslu, başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler nedeniyle kanlar içinde yere yıkıldı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ulsu, ilk tedavisinin ardından Küçükbakkalköy Polis Karakolu'na giderek kendisini darp eden ünlü futbolcudan şikayetçi oldu. Rapor almak için tekrar hasteneye giden Uslu kontrol altına alınırken, siyah-beyazlı futbolcu ise olaydan sonra kayıplara karıştı.

Daum 4-4-2'ye döndü
Beşiktaş dünü tek idmanla geçirdi. Çalışmada teknik direktör Daum, 4-4-2 sistemini denedi. Alman hoca defansa Karhan, Ali Eren, Erman ve İbrahim'i monte edip, orta sahada Nihat, Tayfur, Ayhan ve Bayram'a şans verdi. İleri ikilide ise Ahmet-Nouma ikilisi şans buldu. Daum son gözdesi Sellami'yi ise kızağa çekti.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır