kapat
27.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Dolandırıcılıkla suçlanıyor
Star televizyonunun yan kuruluşu olan Teleon'un, maç yayınları sırasında kullanılmak üzere sattığı dekoderleri alıp mağdur olan vatandaşların Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı başvurular, Mali Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Birinci lig maçlarının yayın ihalesini aldıktan sonra, havuzda yer alan birinci lig kulüplerine olan taahhütlerini yerine getirmediği için anlaşması iptal edilen Teleon hakkında, vatandaşların yaptığı şikayet dilekçelerinden oluşan bir dosya, Dolandırıcılık Masası'nda inceleniyor. Dosyada yapılacak incelemenin ardından gerekli işlemlere başlanması bekleniyor. İhalenin iptal edilip Teleon'un devre dışı bırakılmasının ardından, aldıkları dekoderlerin işe yaramadığını söyleyen vatandaşlar, mağdur durumda kaldıklarını söylemişler ve konuyla ilgili olarak savcılıklara art arda suç duyurularında bulunmuşlardı. SALİH AYDIN (SHA)

Demirel gözünden ameliyat oluyor
Uluslararası Şarm-El Şeyh komisyonu toplantıları için New York'a giden 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hafta sonunda tıkanan iki göz damarı nedeniyle katarakt ameliyat olacağı öğrenildi. Lazerle yapılacak küçük bir operasyonla geçecek olan bu rahatsızlık nedeniyle. Demirel daha önce de Baltimore kentinde Johns Hopkins Üniversitesi Hastanesi'ne gitmişti. Demirel'in ABD'de Çağlar ile görüşmeyeceği belirtiliyor. Demirel, Türkiye'den ayrılmadan önce fevkalade üzgün olduğunu söylemişti.

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır