kapat
27.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Arnavutluk korksun!


Arnavutluk ile karşılaşacak olan Meclis Futbol Takımı yeşil sahaya çıktı. FP'li vekiller bastırdı, şortlar dizaltında kaldı
A Milli Futbol Takımı'ndan sonra Meclis Futbol Takımı da Arnavutluk ile maç yapacak. Milletvekilleri maç için dün sabah saat 7.30'da yeşil sahada buluşarak antrenman yaptı. Vekiller Genel Kurul'daki mücadelelerini bol faullü, itirazlı, penaltılı ve gollü bir şekilde antremanda da sürdürdü.

Bütçe Plan Komisyonu Başkanı Metin Şahin, futbol takımının da hem başkanlığını hem antrenörlüğünü yapıyor. DSP, MHP ve FP milletvekillerine önce kültür fizik yaptırıp, adalelerini ısıtan Metin Şahin daha sonra milletvekillerini ikiye ayırarak çift kale maç yaptırdı.

UYDURMA PENALTI
Çevre Bakanı Fevzi Alptekin, Fenerbahçe beresiyle santrafor olarak gol aradı, ancak gol atamadığı gibi bir de penaltı kaçırdı. Metin Şahin, mücadelede tek "bakan" oyuncu olması nedeniyle Fevzi Aytekin'e bir penaltı atışı uydurdu. FP'li Mustafa Baş'ın itirazına rağmen penaltı kararından dönmeyen Metin Şahin, böylece Bakan Aytekin'in gol atabilmesi için bir torpil yaptı, ama Fevzi Aytekin bu golü de kaçırdı.

DSP'li Abdülsamet Turgut ise antrenman sırasında sakatlık geçirdi. FP'li Mustafa Baş, milletvekillerinin maçta iyi performans gösterdiğini, ancak hükümetin döküldüğünü söyledi ve Aytekin'i kastederek "Maçta da hükümet döküldü. milletvekili performansı iyiydi" yorumunu yaptı.

'DENİZLİ ŞUTLANSIN'
Çevre Bakanı Fevzi Aytekin ise bu yıl Fenerbahçe'nin şampiyon olması gerektiğini belirterek "Ben futboldan anlarım. Mustafa Denizli bu takımı oynatamıyor. Şampiyon olamazsak Denizli'yi şutlamak lazım" dedi.

Antrenman sırasında sahaya giren köpek ise DSP'li Suat Çağlayan'ı çok sevdi. Köpek, antrenman sırasında olduğu gibi maç boyunca da Çağlayan'ın yanından ayrılmadı.

Meclis Futbol Takımı'nın Arnavutluk maçı için yaptırdığı formaların şortlarının ise FP'li milletvekillerinin isteği üzerine dizleri örtecek şekilde yaptırıldığı öğrenildi. Nedeni sorulunca "Formalarda da mı şeriat arıyorsunuz?" sorusuyla karşılık veren FP'li Mustafa Baş, "Şortlar dünya kupasında da dizlerin altına kadar uzundu" dedi.

Taki DOĞAN/ANKARA

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır