"Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak çok fazla gol yemişiz. Defansta önemli çalışmalar yaptık. Bunun meyvesini de son 3 maçta aldık. Sıra gol atmakta."
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, takımının savunma gücünde gözle görülür bir artış olduğunu söyledi. Şampiyonluğa oynayan bir takımın bu kadar gol yememesi gerektiğini söyleyen Alman hoca, "Zaten bu kadar gol yendiği için şampiyonluk şansını kaybetmişiz. Geldiğimizden beri özellikle defansta önemli çalışmalar yaptık. Savunma gücümüz arttı. Bunun etkisi de son 3 maçta görüldü. Gol yeme oranımız çok aşağıya düştü. Yani gol yememeyi öğrendik. Şimdi de gol atmayı öğreneceğiz. Artık çalışmalarımız bu yönde olacak. Nouma ve Fazlı'nın iyileşmesiyle golcü sıkıntımız da kalmadı" diye konuştu.
23 Nisan coşkusu
Beşiktaş Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Süleyman Seba Spor Salonu'nda kutladı. Başkan Bilgili, Beşiktaş Koleji öğrencilerine ve minik sporcuların bayramını kutladı. Bu arada minik takım futbolcuları Fulya'da A takımın yerini aldı. Minikler, Daum ve futbolculara çiçek verirken, A takımla bir de gösteri maçı yaptı. Küçük Beşiktaşlılar, geleceğin emin ellerde olduğunu gösterdi.